Følg os på Facebook:

​Profil​

Kok

Jeg hedder Peter Hørning. Jeg er køkkenchefen og ejeren af Hørning Huset samt Hørning Mad & Vin selskabslokale. Jeg er uddannet kok og sommelier.

Den mad jeg har passion for at lave, er inspireret fra det danske, franske og italienske køkken.

Jeg laver alt fra bunden og kvalitet hos mig går ikke på kompromis. 

Når vi taler rigtig god smag lavet helt fra bunden, så tæller jeg heller ikke kalorier, når jeg kokkererer. Skal det være, så skal det være - Så må vi hellere tælle kalorier resten af året, end når det skal være super festmad.

Sommelier

Ud over at være uddannet kok og med en brændende passion for at lave god mad, så er jeg også uddannet sommelier. Jeg er en vinnørd og er stolt af at sige det højt. Min anden store passion for vin og dens tilblivelse deler jeg ud af til mine vinsmagninger her i Hørning Huset.

Vinimportør

Jeg importerer amerikansk vin hjem til huset her. Disse vine et et godt bud på god vin og en stor del af alle vores spændende vinsmagninger, der ligges i kalenderen i disse dage. 

Danselærer

Når jeg ikke gemmer mig i mit køkken og lever livet, så underviser jeg i pardans for voksne - Standard- og Latindans. Vores danseskole hedder Hørning Dans og er en af Københavns ældste danseskoler og et familie-foretagende - hvor danseskolen har eksisteret siden 1925.

Livsnyder

Jeg lever min passion og hobby. Mad, vin og dans fylder meget i mit liv, som jeg deler huset med min kæreste/kone/forretnings-partner Annette Hørning. Sammen har vi 5 børn. 

​​

Madlavningslærer

Jeg underviser en gang imellem på forskellige madlavningshold. Det er fra gourmetmad til rene fiskehold og nogle gange rene herrehold. Det er en fantastisk sidebeskæftigelse og jeg nyder det. 

Særlige madlavningsworkshops kan man nu tilmelde sig hos mig - hvor der altid laves en 3-retters menu. 

Flere booker disse madlavningsworkshops til deres kære i gave, så de selv kan nyde godt at hans/ hendes ny-erhvervede færdigheder i køkkenet efter sådan et arrangement. Disse afholdes i København.

Se den næste madlavningsworkshop HER.

Masser af arrangementer med vin og mad foldes ud i Hørning Huset - ud over danseundervisning for børn og voksne. Hørning Huset er en mulit-arena - hvor der aldrig soves.

  • Læs om vinarrangementerne HER
  • Læs om Hørning Husets danseskole HER

Forfatter

Jeg er desuden forfatter til kogebogen om livet 'Kokken & Kærligheden', der udkom i slutningen af 2015. Denne kogebog er mit bud på hvad, der rykker af mad til forskellige, skønne amerikanske vine.

Da bogen både er en kogebog OG en selvbiografi, deler jeg ud af mine passioner - lige fra maden til vinen og videre til mit private univers og min store kærlighed til min familie og livet.

Bogen har rørt mange mennesker og her er en feed back, jeg fik fra en læser, lige da bogen udkom:

"Nu har jeg læst din bog med alle de private afsnit. Jeg har grædt, grint, været lidt flov og jeg er ikke mindst blevet glad og inspireret ... nu vil jeg kigge lidt på madopskrifterne", af Liss.


Forsidebilledet af fra bogen 'Kokken & Kærligheden', hvor jeg står med min store kærlighed Annette.

Kæreste

​Annette Hørning er kvinden i Hørning Huset. Ud over at være danselærer i Showdans og med-underviser i pardans hos Hørning Dans, så har hun helt sit eget liv.

I Hørning Huset deler vi et liv med alle de titler og forretninger, jeg lige har nævnt - men vi har også vores liv hver for sig. 

Når jeg ikke kok, danselærer, far eller sommelier - så er jeg inkarneret ishockey-spiller. Dét er min hobby.

Annette har en spirituel forening, hvor hun bruger sin tid med 'levende og døde' - med masser af spirituelle aftener og udlandske undervisere, der kommer forbi fra f.eks. Australien, Tyskland og England.

Annette har som mig mange jern i ilden. Hendes 'nye' store passion er sensualitet, seksualitet og  kvindens univers. Hun har læst psykoterapi i 4 år og nu læser hun til sexolog... 

Annette kan ikke lade være med at blogge. Hun er ret så ærlig og meget åben i sine blogindlæg i hendes livsstilsblog 'Anderledes familie'.  Der sparres ikke på ærligheden og sin direkte måde at beskrive livet som Annette i Hørning Huset på!

Sagde jeg, at det var kedeligt i Hørning Huset?

//Peter

Min kæreste og kone gennem snart 25 år  

Annett​e Sahara Hørning

Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
FEDE fredag - vinsmagning kun for mænd
Denne særlige aften står selvfølgelig i vinsmagningens tegn, men med 8 smagninger af tunge, fede vine til en 5 retters spændende menu, hvor der ikke skeles til kalorier eller grønt !!!
Læs hele nyheden
Spørgsmål og informationer
Hørning Huset har mange forskellige arrangementer - og måske kan du ikke altid lige finde det, du søger?
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Det store nyhedsbrev kommer ca. hver 14 dag. Der får du de nyeste input fra Hørning Huset med tips, vin- og madarrangementer, nyeste videoer med opskrifter, konkurrencer m.m. Hold dig ikke tilbage - det gør vi ikke...
Læs hele nyheden
PRESSEMEDDELELSE
"Kokken & Kærligheden" Kogebogen om livet - som ikke helt er set før...
Læs hele nyheden
Hverdags-vinsmagninger
Altid 6 vine til en 3-retters menu... Stemning - masser af vin - skøn mad - gode historier
Læs hele nyheden
Frække fredag - Vinsmagning og intim middag
Nye gode vinsmagninger med et strejf af fredagshygge, god stemning, 8 vine, middag - kun i skæret fra stearinlys
Læs hele nyheden

Firmainfo​

​Hørning Huset / Hørning Mad og Vin

CVR: 27896782

​Adresse

Rodosvej 15

2300 København S.

Kontakt​