Følg os på Facebook:

Spisekort

Kokkens menuforslag og buffet findes nederst på siden.​

Foretter:​

Grillet laks med kold urtecreme og spæd forårssalat​

95,-​

Carpaccio på sprødt grønt med parmesanost​

95,-​

En symfoni af havets specialiteter​

119,-​

Dampet laks Belle vue, anrettet med rejer, citron og mayonnaise​

89,-​

Hummersuppe med hummerstykker og creme fraice​

110,-​

Aspargessuppe toppet med frisk grønt​

79,-​

Muslingesuppe med urter i Julienne​

89,-​

Scampi og grillet laks med Gasgonie sauce og morkler samt Safran ris​

119,-​

Luksus rejecocktail på sprødt Icebergsalat med Thousand islanddressing, pyntet med dild og citron​

79,-​

Laksesoufflé med spinat og dampet rødtungefilet med en let garniture og blid hvidvin sauce​

119,-​

Gravad laks anrettet på brød med sennepsdressing​

89,-​

Mellemretter:

Jordskokkesuppe med lunt brød​

69,-​

Ceacar’s salat med grillet kylling og parmesan ost​

69,-​

Champagne sorbet​

49,-​

Grillet Foie gras med portvinscompot​

149,-​

Let osteanretning bestående af 3 eller 5 oste fra bla. Sankt Clemens (Bornholm) og Frankrig​

69,-

/89,-​

Hovedretter:​

Rosenmarin marineret kalvefilet med Pommes Rissollées, årstidens garniture samt kraftig kalvesky​

209,-​

Oksemørbrad med Pommes Cocotte, pebersauce samt årstidens garniture​

219,-​

Helstegt kalvemørbrad med årstidens grøntsager, kartoffel- /porresoufflé med kraftig kalvesky som er tilsmagt med piskefløde og toppet op med gåselever

249,-​

Lammekølle med hvidløg og persille, stuvede rodfrugter, små persillekartofler og lammesky​

199,-​

Langtidsstegt oksefilet med bagte kartofler, bearnaisesauce samt årstidens grøntsager​

239,-​

Kalvefilet med flødekartofler, tynd skysauce og friske, dampede grøntsager​

219,-​

Desserter:​

Chokoladekage med frisk frugt og vanilleis​

69,-​

Jordbærtærte med creme fraice​

69,-​

Creme Brulée med friske bær​

79,-​

Chokoladeroulade med vanilleis og jordbærpuré​

79,-​

Tiramisú​

69,-​

Nøddekurve med 3 slags is, marineret frugt og ristet marcipan​

89,-​

Dessert Symfoni med 3 forskellige desserter: Tiramisú, chokoladekage med flødeskum, vanilleis og frisk marineret frugt​

119,-​

Natmad:​

Fransk og dansk pølsebord inkl. dyrlægens natmad​

69,-​

Kartoffel-/porresuppe med sprødstegte baconstykker​

69,-​

Lune frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat og surt​

69,-​

Fransk løgsuppe med ostebrød i​

69,-​

Rygende varm Chili con carne​

69,-​

Forslag til reception á 3 timer. Minimum 5 stk.:​

3 slags canapér (med laks, rejer og ostecreme)​

79,-​

2 stk. krydderurte frikakadeller​

29,-​

2 stk. Emmentaler ost med drue​

19,-​

1 stk. parmaskinke svøbt om melon​

29,-​

1 stk. laksetatar i vol au vent​

39,-​

2 stk. fiskefrikadeller med urtecreme​

29,-​

1 stk. hjemmelavet Quiche Lorraine​

29,-​

2 stk. jordbær dyppet i chokolade​

19,-​

Buffet:​

Der kan vælges buffet (minimum 25 couverter) til et frokost- eller middagsarrangement i stedet for en 3-rettersmenu. Den kan sammensættes således, at forretten vælges at blive anrettet på tallerken og den øvrige middag anrettes som buffet. Til hver buffet følger husets hjemmelavede flûte.​

Buffet 1.:

Fisketallerken indeholdende ferskrøget laks med stuvet spinat og store rejer stegt i hvidløg

eller

Carpaccio anrettet på sprødt grønt med parmesanost

- Dampet laks Belle vue med rejer

- Lune porre-/ spinattærter

- Kalvesteg med stuvede rodfrugter og skysauce

- Rødbedesalat med feta og pinjekerner

- Coq au vin i en vol au vent

- Indbagt bondebrie med druer

- Chokoladeroulade med jordbærpuré

Kr. 389,- pr couvert​

Buffet 2.:

- ​Marineret sild med løg og kapers

- Stegte sild i krydderlage

- Sild i 'oldemor's hjemmelavet karrydressing'

- Fiskefilét med remoulade og citron

- Røget laks med pynt

- Ferske rejer med citron og mayonaise

- Tarteletter med høns i asparges

- Ribenssteg med lunt rødkål

- Lune frikadeller

- Oksesteg med peberrod

- 3 forskellige oste med kiks og frugtsalat

Kr. 299,- pr couvert

Buffet 3.:

Fisketallerken med ferskrøget lakserulle, hjemmerørt urtecreme, friske babyspinatblade med mango, ristede pinjekerner og lynbagte cherrytomater med krydderurter


eller


Sprængt andebryst med peberrodssauce. Hertil sprødt salat pyntet med strimler af marineret rødbede og appelsinstykker samt Prima donnaost.

- Store rejer stegt i olie med hvidløg, grønne asparges og syltede rødløg med en snert af kanel

- Bøffel mozzarellaost med tomat og frisk basilikum i en let marinade

- Peberpaté med cornichoner og syltede hvidløg
- Oksefilét med små ovnbagte kartofler, smørdampede broccolibuketter med porrer i Julliene og en timiansky.
- 3 slags oste af kokken's forslag

Kr. 365,- pr couvert

Luksus Brunch:

4 timers arrangement.​ Minimum 25 couverter.

​499,- pr couvert

Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
FEDE fredag - vinsmagning kun for mænd
Denne særlige aften står selvfølgelig i vinsmagningens tegn, men med 8 smagninger af tunge, fede vine til en 5 retters spændende menu, hvor der ikke skeles til kalorier eller grønt !!!
Læs hele nyheden
Spørgsmål og informationer
Hørning Huset har mange forskellige arrangementer - og måske kan du ikke altid lige finde det, du søger?
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Det store nyhedsbrev kommer ca. hver 14 dag. Der får du de nyeste input fra Hørning Huset med tips, vin- og madarrangementer, nyeste videoer med opskrifter, konkurrencer m.m. Hold dig ikke tilbage - det gør vi ikke...
Læs hele nyheden
PRESSEMEDDELELSE
"Kokken & Kærligheden" Kogebogen om livet - som ikke helt er set før...
Læs hele nyheden
Hverdags-vinsmagninger
Altid 6 vine til en 3-retters menu... Stemning - masser af vin - skøn mad - gode historier
Læs hele nyheden
Frække fredag - Vinsmagning og intim middag
Nye gode vinsmagninger med et strejf af fredagshygge, god stemning, 8 vine, middag - kun i skæret fra stearinlys
Læs hele nyheden

Firmainfo​

​Hørning Huset / Hørning Mad og Vin

CVR: 27896782

​Adresse

Rodosvej 15

2300 København S.

Kontakt​