Er du på udkig efter det helt rigtige sted for champagnesmagning? I Hørning Huset afholder vi unikke vinsmagninger med spændende mad for private og virksomheder. Vi arrangerer fx champagnesmagninger med ganske ekstraordinære menuer, hvor maden bliver nøje sammensat efter champagnerne.
Vi servicerer gæster fra nær og fjern. Mange af gæsterne kommer bl.a. fra Amager, Sundby og København.
Unik sammensætning af mad og champagnesmagning
Det er husets kokke og sommeliers, der sammensætter og tilrettelægger alle vores champagneevents og andre vin-, portvinsmagninger.
Du kan være sikker på at få en fantastisk sanseoplevelse med vores unikke sammensætning af mad og champagner eller anden vin i Hørning Husets overdækkede gårdhave, i dansesalen eller i vores stemningsfulde lounge.
Du finder de næste events - der hele tiden opdateres - HER
Vi serverer altid en lækker menu med de bedste råvarer til champagnesmagningerne, men der bliver kælet lidt ekstra for råvarerne til de eksklusive fredagsvinsmagninger. Det er husets kok og sommelier Peter Hørning, der er ansvarlig for events med mad og vin. Han blev - med sit team - nummer 1 i blindsmagning til Danmarksmesterskabet i 2017 og vin er ikke kun en passion, men en livsstil.
Uanset om du vælger vinsmagning, portvinssmagning eller champagnesmagning, så er der ikke tale om de traditionelle vinsmagninger, som du formentlig har prøvet før. Det vil du opdage, når du træde ind i dette anderledes hus.
Du vil blive præsenteret for spændende fortællinger om de champagner, som vi serverer sammen med maden, der er i højeste kvalitet.
Hørning Huset importerer også sine egne Champagner, som er nøje udvalgte efter sommelierens smag. De kan købes fra huset og flere kører tit forbi for at hente vin og Champagne fra Hørning Huset til en god hyggeaften i eget hjem. Du kan altid kontakte Peter Hørning på tlf. 60126099, hvis du vil komme forbi og købe en god flaske med hjem.
Ved en Champagnesmagning i Hørning Huset udvælges de flasker altid, som man skal smage på på - før menuen sættes sammen. Det er forskel på om sommerlien og kokken er uddannet eller ej.
Menuen er sammnsat efter valgene af Champagnerne, som skal smages.