Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af tysk vin & champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

Covid-19 og Hørning Husets forholdsregler
Vi ønsker at vores gæster til vinevents og i Women's Club skal føle sig velkomne og trygge.
Læs hele nyheden
NYT!! Take away og skønne vine.
Take away med simremad og luksuøse middagsretter samt en masse skøn vin fra Hørning Huset.
Læs hele nyheden
NYT!!! Eksklusive musikevents i Hørning Huset
Nu inviteres du ind til luksus og eksklusive intimkoncerter med anerkendte musikere i den smukkeste dansesal, hvor vi har taget højde for alle Covid-19 restriktioner.
Læs hele nyheden
SPIRITUALITET af Annette Hørning
I Hørning Huset er der skam også liv mellem væggene, da Annette Sahara Hørning har 'hvad øjet kke ser' på programmet.
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden

Champagnesmagning med spændende mad

Er du på udkig efter det helt rigtige sted for champagnesmagning? I Hørning Huset afholder vi unikke vinsmagninger med spændende mad for private og virksomheder. Vi arrangerer fx champagnesmagninger med ganske ekstraordinære menuer, hvor maden bliver nøje sammensat efter champagnerne.

Vi servicerer gæster fra nær og fjern. Mange af gæsterne kommer bl.a. fra Amager, Sundby og København.


Unik sammensætning af mad og champagnesmagning

Det er husets kokke og sommeliers, der sammensætter og tilrettelægger alle vores champagneevents og andre vin-, portvinsmagninger.

Du kan være sikker på at få en fantastisk sanseoplevelse med vores unikke sammensætning af mad og champagner eller anden vin i Hørning Husets overdækkede gårdhave, i dansesalen eller i vores stemningsfulde lounge.

Du finder de næste events - der hele tiden opdateres - HER

Vi serverer altid en lækker menu med de bedste råvarer til champagnesmagningerne, men der bliver kælet lidt ekstra for råvarerne til de eksklusive fredagsvinsmagninger. Det er husets kok og sommelier Peter Hørning, der er ansvarlig for events med mad og vin. Han blev - med sit team - nummer 1 i blindsmagning til Danmarksmesterskabet i 2017 og vin er ikke kun en passion, men en livsstil.

Uanset om du vælger vinsmagning, portvinssmagning eller champagnesmagning, så er der ikke tale om de traditionelle vinsmagninger, som du formentlig har prøvet før. Det vil du opdage, når du træde ind i dette anderledes hus.

Du vil blive præsenteret for spændende fortællinger om de champagner, som vi serverer sammen med maden, der er i højeste kvalitet.

Hørning Huset importerer også sine egne Champagner, som er nøje udvalgte efter sommelierens smag. De kan købes fra huset og flere kører tit forbi for at hente vin og Champagne fra Hørning Huset til en god hyggeaften i eget hjem. Du kan altid kontakte Peter Hørning på tlf. 60126099, hvis du vil komme forbi og købe en god flaske med hjem.

Ved en Champagnesmagning  i Hørning Huset udvælges de flasker altid, som man skal smage på på - før menuen sættes sammen. Det er forskel på om sommerlien og kokken er uddannet eller ej. 

Menuen er sammnsat efter valgene af Champagnerne, som skal smages.

Du og de øvrige gæster er måske par, gode venner eller virksomheder. I kommer til at sidde i vores unikke vinhus, som har til huse i mondæne og hyggelige omgivelser i en gammel, men smuk palævilla. Her er både fantastisk stemning og patina.​

Eksklusive musikevents

Vi byder ikke kun på champagne- og vinsmagninger. Vi har også TAKE AWAY på hverdage, og folkekøkken på torsdage i dansesæsonen. Samtidig har vi eksklusive musikevents med kendte og dygtige kunstnere. Musikken leveres som intimkoncerter i vores smukke og stemningsfulde dansesal. Du kan følge med i kommende event og arrangementer i eventkalenderen og på vores Facebook-side

Få mere at vide om vores events og vinarrangementer

Du er altid velkommen til at høre nærmere og at få en snak om vores vinsmagning, portvinssmagning og champagnesmagning samt om alle de andre events.

Du kan ringe på tlf. 22 16 25 16 / 60 12 60 99 for at høre nærmere eller  skrive til e-mail info@horninghuset.dk