Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af tysk vin & champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

Covid-19 og Hørning Husets forholdsregler
Vi ønsker at vores gæster til vinevents og i Women's Club skal føle sig velkomne og trygge.
Læs hele nyheden
NYT!! Take away og skønne vine.
Take away med simremad og luksuøse middagsretter samt en masse skøn vin fra Hørning Huset.
Læs hele nyheden
NYT!!! Eksklusive musikevents i Hørning Huset
Nu inviteres du ind til luksus og eksklusive intimkoncerter med anerkendte musikere i den smukkeste dansesal, hvor vi har taget højde for alle Covid-19 restriktioner.
Læs hele nyheden
SPIRITUALITET af Annette Hørning
I Hørning Huset er der skam også liv mellem væggene, da Annette Sahara Hørning har 'hvad øjet kke ser' på programmet.
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden

Vinsmagning med mad og andre former for events

Leder du efter et spændende og anderledes event? Hos Hørning Huset kan vi tilbyde unik vinsmagning med mad. 

Vi har en masse spændende events i kalenderen, hvor du både kan opleve vinsmagning, portvinssmagning og champagnesmagning - alle med skøn middag i gourmetstil.  Du finder dem HER - hvor webshoppen løbende opdateres. 

Der kommer især mange folk fra Amager, Sundby, København og omegn til vores spændende arrangementer, hvor det er som at komme ind i et privat hjem i den smukke palævilla på Amager.

EVENT-KALENDER


Flere af vores events er vinsmagning med mad SAMT ølsmagning med pubmad,- både med og uden intim-koncerter. Det vil sige, at du får serveret en ekstraordinær menu som er nøje sammensat efter vinene,- samtidig med at du får mulighed for at smage på flere forskellige vine udvalgt af husets sommelier og tidligere DK mester i blindsmagning Peter Hørning. 

Det er derfor vinsmagning ud over det sædvanlige - da vi vægter det personlige møde højt.

Kunne det være noget med portvinssmagning eller Champagnesmagning?

Du har flere forskellige events at vælge imellem hos os. Det behøver derfor ikke være den traditionelle vinsmagning, som du måske kender uden middag. Du har også mulighed for at prøve kræfter med portvinssmagning og Champagnesmagning - hvor du forkæles med Grand Cru Champagner serveret af tidligere DK mester i blindsmagning Peter Hørning.

Vi sammensætter det typisk på den måde, at du har mulighed for at prøve vinsmagning med mad både i forbindelse med portvinssmagning og Champagnesmagning. Der er derfor rig mulighed for at få en fantastisk sanseoplevelse med vores sammensætning af mad og drikke i luksuøse omgivelser i Hørning Husets overdækkede gårdhave og smukke, stemningsfulde lounge.

​Alt i Hørning Huset handler om livsglæde og kvalitet.

Vi praler gerne med, at Hørning Huset med sin patina, stemning og kvalitet ikke er som andre steder og at det er en meget anderledes oplevelse at deltage i vores events.

Hvis du følger Hørning Huset Amager på Facebook er du hele tiden orienteret med begivenheder og opslag, da eventskalenderen hele tiden opdateres og nye spændende aftener kommer til.

Nyhedsbrevet, som ikke spammer:

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev HER, så du én gang om måneden bliver opdateret på, hvad der foregår her i huset.

_z9a4817

I den smukke lounge i bunden af huset afholdes alle smagninger.

Hvad serverer man til vinsmagning og ølsmagning på Amager?

Når du skal til en vinsmagning med mad, serverer vi altid en tilhørende menu. Uddannede kokke og sommeliers står bag husets vin- & madevents. Til de eksklusive fredags- vinsmagninger smages vinene til luksusmiddage i gourmetstil, hvor vi kæler lidt ekstra for de gode råvarer og kokkene er gået i tænkeboksen, for at finde de bedste retter til vinene.  

Er det ølsmagningen, der trækker, så er det pubmad som man kender det. Det er ren hygge hvor man går meget mæt hjem efter en hyggelig aften.

Kontakt os for at høre mere om vinsmagning

Vil du opleve en fantastisk og underholdende måde at smage vin på? Vi er det helt rigtige sted. Du kan både smage hvidvin, rødvin, portvin, Champagne og mange andre typer vin til vores vinsmagninger.

Ønsker du at høre mere om vinsmagning med mad eller måske vores portvinssmagning eller champagnesmagning? Kontakt os på telefon 22 16 25 16 / 60 12 60 99 – eller på e-mail info@horninghuset.dk​.

Alle events finder du her.