Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af amerikansk & tysk vin +champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

NYT!! Take away og skønne vine.
TOT-dage er unikke maddage i Hørning Huset, hvor du kan nyde hverdagsmad lavet fra bunden. TOT = tirs., ons., tors. FRA PRIMO AUGUST.
Læs hele nyheden
Covid-19 og Hørning Husets forholdsregler
Vi ønsker at vores gæster til vinevents og i Women's Club skal føle sig velkomne og trygge.
Læs hele nyheden
NYT!!! Eksklusive musikevents i Hørning Huset
Nu inviteres du ind til luksus og eksklusive intimkoncerter med anerkendte musikere i den smukkeste dansesal.
Læs hele nyheden
MASSER AF EVENTS
I Hørning Huset via den spændende webshop finder du netop dine muligheder for glæde med events indenfor SELVFORKÆLELSE, mad, vin, øl & musik.
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Spørgsmål og informationer
Hørning Huset har mange forskellige arrangementer - og måske kan du ikke altid lige finde det, du søger?
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden
PRESSEMEDDELELSE
"Kokken & Kærligheden" Kogebogen om livet - som ikke helt er set før...
Læs hele nyheden

Vinsmagning med mad og andre former for events

Leder du efter et spændende og anderledes event? Hos Hørning Huset kan vi tilbyde unik vinsmagning med mad. Vi har en masse spændende events i kalenderen, hvor du både kan opleve vinsmagning, portvinssmagning og champagnesmagning.  Du finder dem HER - hvor webshoppen løbende opdateres. Der kommer især mange folk fra Amager, Sundby, København og omegn til vores spændende arrangementer.

Alle events er tilbage fra august - kalenderen opdateres løbende - se her.


Mange af vores events er vinsmagning med mad. Det vil sige, at du får serveret en ekstraordinær menu som er nøje sammensat efter vinene,- samtidig med at du får mulighed for at smage på flere forskellige vine udvalgt af husets sommelier og tidligere DK mester i blindsmagning Peter Hørning. Det er derfor vinsmagning ud over det sædvanlige - nu også med intimkoncerterog oplevelser for alle sanser.

Kunne det være noget med portvinssmagning eller Champagnesmagning?

Du har flere forskellige events at vælge imellem hos os. Det behøver derfor ikke være den traditionelle vinsmagning. Du har også mulighed for at prøve kræfter med portvinssmagning og Champagnesmagning - hvor du forkæles med Grand Cru Champagner serveret af tidligere DK mester i blindsmagning Peter Hørning.

Vi sammensætter det typisk på den måde, at du har mulighed for at prøve vinsmagning med mad både i forbindelse med portvinssmagning og Champagnesmagning. Der er derfor rig mulighed for at få en fantastisk sanseoplevelse med vores sammensætning af mad og drikke i luksuøse omgivelser i Hørning Husets overdækkede gårdhave og smukke, stemningsfulde lounge.

Vi praler gerne med, at Hørning Huset med sin patina, stemning og kvalitet ikke er som andre steder og at det er en meget anderledes oplevelse at deltage i vores events.

​Alt i Hørning Huset handler om livsglæde og kvalitet.

Når der ikke er eksklusive vinsmagninger med middag i huset, finder man UGENS suppe i hverdagen samt eksklusive musikevents med dygtige kendte kunstnere - som er intimkoncerter i særklasse i husets smukke og stemningsfulde dansesal.

Hvis du følger Hørning Huset Amager på Facebook er du hele tiden orienteret med begivenheder og opslag, da eventskalenderen hele tiden opdateres og nye spændende aftener kommer til.

Nyhedsbrevet, som ikke spammer:

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev HER, så du én gang om måneden bliver opdateret på, hvad der foregår her i huset.

_z9a4817

I den smukke lounge i bunden af huset afholdes alle smagninger.

Hvad serverer man til vinsmagning på Amager?

Når du skal til en vinsmagning med mad, serverer vi altid en tilhørende menu. Uddannede kokke og sommeliers står bag husets vin- & madevents. Til de eksklusive fredags- vinsmagninger smages vinene til gourmet, hvor vi kæler lidt ekstra for de gode råvarer.  Der er vinsmagning kun for mændsamt for par/ gode venner o.a

Kontakt os for at høre mere om vinsmagning

Vil du opleve en fantastisk og underholdende måde at smage vin på? Vi er det helt rigtige sted. Du kan både smage hvidvin, rødvin, portvin, Champagne og mange andre typer vin til vores vinsmagninger.

Ønsker du at høre mere om vinsmagning med mad eller måske vores portvinssmagning eller champagnesmagning? Kontakt os på telefon 22 16 25 16 / 60 12 60 99 – eller på e-mail info@horninghuset.dk​.

Alle events finder du her.