Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af amerikansk & tysk vin +champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

NYT!! Take away og skønne vine.
TOT-dage er unikke maddage i Hørning Huset, hvor du kan nyde hverdagsmad lavet fra bunden. TOT = tirs., ons., tors. FRA PRIMO AUGUST.
Læs hele nyheden
Covid-19 og Hørning Husets forholdsregler
Vi ønsker at vores gæster til vinevents og i Women's Club skal føle sig velkomne og trygge.
Læs hele nyheden
NYT!!! Eksklusive musikevents i Hørning Huset
Nu inviteres du ind til luksus og eksklusive intimkoncerter med anerkendte musikere i den smukkeste dansesal.
Læs hele nyheden
MASSER AF EVENTS
I Hørning Huset via den spændende webshop finder du netop dine muligheder for glæde med events indenfor SELVFORKÆLELSE, mad, vin, øl & musik.
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Spørgsmål og informationer
Hørning Huset har mange forskellige arrangementer - og måske kan du ikke altid lige finde det, du søger?
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden
PRESSEMEDDELELSE
"Kokken & Kærligheden" Kogebogen om livet - som ikke helt er set før...
Læs hele nyheden

Champagnesmagning med spændende mad

Er du på udkig efter det helt rigtige sted for champagnesmagning? I Hørning Huset afholder vi unikke vinsmagninger med spændende mad for private og virksomheder. Vi arrangerer fx champagnesmagninger med ganske ekstraordinære menuer, hvor maden bliver nøje sammensat efter champagnerne.

Vi servicerer gæster fra nær og fjern. Mange af gæsterne kommer bl.a. fra Amager, Sundby og København.

Alle events er udskudt grundet Covid-19  og der er NYT fra Hørning Huset med TAKE AWAY


Unik sammensætning af mad og champagnesmagning

Det er husets kokke og sommeliers, der sammensætter og tilrettelægger alle vores champagneevents.

Du kan være sikker på at få en fantastisk sanseoplevelse med vores unikke sammensætning af mad og champagner eller anden vin i Hørning Husets overdækkede gårdhave eller i vores stemningsfulde lounge.

Vi serverer altid en lækker menu med de bedste råvarer til champagnesmagningerne, men der bliver kælet lidt ekstra for råvarerne til de eksklusive fredagsvinsmagninger. Det er vores kok og sommelier Peter Hørning, der er ansvarlig for events med mad og vin. Han blev nummer 1 i blindsmagning til Danmarksmesterskabet i 2017.

Uanset om du vælger vinsmagning, portvinssmagning eller champagnesmagning, så er der ikke tale om de traditionelle vinsmagninger, som du formentlig har prøvet før. Du vil blive præsenteret for spændende fortællinger om de champagner, som vi serverer sammen med maden, der er i højeste kvalitet

Du og de øvrige gæster er måske par, gode venner eller virksomheder. I kommer til at sidde i vores unikke vinhus, som har til huse i mondæne og hyggelige omgivelser i en gammel, men smuk palævilla. Her er både fantastisk stemning og patina.​

Folkekøkken på torsdage og eksklusive musikevents

Vi byder ikke kun på champagne- og vinsmagninger. Vi har også ugens suppe på hverdage, og folkekøkken på torsdage i dansesæsonen. Samtidig har vi eksklusive musikevents med kendte og dygtige kunstnere. Musikken leveres som intimkoncerter i vores smukke og stemningsfulde dansesal. Du kan følge med i kommende event og arrangementer i eventkalenderen og på vores Facebook-side.

Kvinder kan også kigge nærmere på vores unikke kvindeloge, hvor kvindeliv, sensualitet, networking og spiritualitet er i fokus. Kvindelogen Goddess Temple, der byder på eksklusive events for kvinder, er kort sagt et fristed uden mystik og lukkede døre.

Få mere at vide om vores events og vinarrangementer

Du er altid velkommen til at høre nærmere og at få en snak om vores vinsmagning, portvinssmagning og champagnesmagning samt om alle de andre events.

Du kan ringe på tlf. 22 16 25 16 / 60 12 60 99 for at aftale nærmere eller at få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til e-mail info@horninghuset.dk.

Alle events er udskudt grundet Covid-19 .