Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af amerikansk & tysk vin +champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

NYT!! Take away og skønne vine.
I disse svære tider med Coronavirus har vi som familie i Hørning Huset brug for særligt kvalitetstid med vores børn - og det vil vi gerne dele med dig og din familie. Skøn hverdagsmad lavet helt fra bunden NU som Take away.
Læs hele nyheden
NYT!!! Eksklusive musikevents i Hørning Huset
Nu inviteres du ind til luksus og eksklusive intimkoncerter med anerkendte musikere i den smukkeste dansesal.
Læs hele nyheden
MASSER AF EVENTS
I Hørning Huset via den spændende webshop finder du netop dine muligheder for glæde med events indenfor SELVFORKÆLELSE, mad, vin, øl & musik.
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Spørgsmål og informationer
Hørning Huset har mange forskellige arrangementer - og måske kan du ikke altid lige finde det, du søger?
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden
PRESSEMEDDELELSE
"Kokken & Kærligheden" Kogebogen om livet - som ikke helt er set før...
Læs hele nyheden

Portvinssmagning med en ekstraordinær menu

​Overvejer du at lave et event med portvinssmagning? I Hørning Huset arrangerer vi spændende vinsmagninger med mad, og vi kan også tilbyde et arrangement med portvin. Der bliver naturligvis serveret en ekstraordinær menu, som vi nøje sammensætter efter portvinene.

Vores gæster kommer fra nær og fjern, herunder Amager, Sundby og selve København m.v. Det kan være både private og virksomheder.

Alle events er udskudt grundet Covid-19 . Men huset har skøn Take Away og vine - se her.

Fantastisk sanseoplevelse med portvinssmagning

Vi serverer altid en menu til vores portvinssmagninger, og det er husets kokke og sommeliers, som står bag vores vin-events. Der bliver kælet lidt ekstra for de gode råvarer til de eksklusive fredagsvinsmagninger, men vi bruger naturligvis altid de bedste råvarer.

Det er kok og sommelier Peter Hørning, der står bag events med mad og portvin eller anden vin. Han blev nummer 1 i blindsmagning med sit team til DM 2017.

Du kan altid være sikker på, at I får en fantastisk sanseoplevelse med vores unikke sammensætning af mad og vin i Hørning Husets overdækkede gårdhave eller i den stemningsfulde lounge. Her kan vi sammensætte en interessant portvinssmagning, som passer til enhver sammensætning af menneske såsom par, gode venner eller virksomheder. 

Der er med andre ord ikke tale om traditionel vinsmagning, som du måske kender den. Vi kommer med spændende fortællinger om de vine, som vi byder på. Samtidig suppleres portvinen af mad i høj kvalitet.

Det hele foregår i vores unikke vinhus, som har til huse i mondæne, hyggelige omgivelser i en smuk, gammel palævilla, hvor der er masser af stemning og patina.

Flere andre spændende events og arrangementer

Vi har mange andre interessante tilbud end portvinssmagninger. . Derudover har vi eksklusive musikevents med dygtige og kendte kunstnere. Det foregår som intimkoncerter i husets smukke og stemningsfulde dansesal. Følg med på vores Facebook-side og i eventkalenderen.

Vi har endvidere vores unikke kvindeloge, hvor kvindeliv, sensualitet, networking og spiritualitet er i fokus. Kvindelogen Goddess Temple byder på eksklusive events for kvinder.

Kontakt os for at høre mere om vores vinarrangementer

Du er meget velkommen til at få en snak om vores faste og kommende arrangementer, herunder om muligheden for private arrangementer. Vi tilbyder bl.a. vinsmagning, portvinssmagning og champagnesmagning.

Du kan ringe til os på tlf. 22 16 25 16 / 60 12 60 99 for at høre nærmere, reservere eller få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os på e-mail info@horninghuset.dk​.​

Alle events er udskudt grundet Covid-19 .