Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af amerikansk & tysk vin +champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

NU er den her: WINEMAKER'S DINNER
Det er DIN helt unikke mulighed for at få en på opleveren... Der kommer fint besøg til byen!
Læs hele nyheden
MASSER AF EVENTS
I Hørning Huset via den spændende webshop Anath.dk finder du netop dine muligheder for glæde med events indenfor SELVFORKÆLELSE
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Spørgsmål og informationer
Hørning Huset har mange forskellige arrangementer - og måske kan du ikke altid lige finde det, du søger?
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden
PRESSEMEDDELELSE
"Kokken & Kærligheden" Kogebogen om livet - som ikke helt er set før...
Læs hele nyheden
Frække fredag - Vinsmagning og gourmetmiddag
Nye gode vinsmagninger med et strejf af fredagshygge, god stemning, 8 vine, middag - kun i skæret fra stearinlys. Det er den ypperste kæresteaften eller venindeaften, hvor selvforkælelse og luksus er i total i fokus.
Læs hele nyheden

Københavns mest inspirerende mødested for kvinder .​

Af Annette Sahara Hørning:

"For mig handler det om at søge inspiration hele tiden til det gode liv med masser af kvalitet og de gode valg. I Hørning Huset har kvinderne nu deres egen platform - hvor events over efteråret og vinteren vil dukke op i flæng". 

Det store livsstilsstite GODDESS TEMPLE - er stedet, hvor alle de saftige, inspirerende, udviklende events kun for kvinder vil ligge. Sitet ligger klar d. 31. oktober, men forinden findes de nyeste Events på Hørning Husets egen webshop Anath.dk og på Billetto.

Hold øje med sitet og de sindsyge spændende events kun for kvinder - i kategorier som PERSONLIG UDVIKLING, SPIRITUALITET & SENSUALITET (middage, girls nights out-fester, temafester, foredrag og workshops) - der er ved at blive lagt i kakkelovnen.

________________________

SØGES:

Skønne, glade kvinder til vores lille reklamefilm, der skal skydes af fotograf Jan Carlsen (tidligere chefproducer på TV2) til kvinde-livsstilssitet GODDESS TEMPLE:

Onsdag d.  28. august kl. 18.00-20.00

Du - som statist - bliver forkælet i  Hørning Husets smukke dansesal, omkring rundborde med dug og lys - med skønne tapasretter, snacks og søde desserter samt masser af bobler, kølige øl eller liflig vin. 

Krav for at booke plads til reklamefilms-eventet er:

  • Kvinde mellem 22-70 år
  • Dresscode: Festtøj
  • Humør: Højt
  • Du siger  - ved din deltagelse - ja til at være med i reklamefilmen for Hørning Husets nye livsstilssite GODDESS TEMPLE, som vil være Københavns nye platform og kvindeloge med middage, fester, workshops, foredrag, medlemsmøder indenfor personlig udvikling, spiritualitet, sensualitet og med emner indenfor genren 'at være kvinde'. Samtidig vil du blive tilbudt at at være en del af 'testpanelet' af selve on-line sitet, samt få 6 mdr. gratis medlemskab (der giver adgang til masser af rabatter og events på livsstilssitet).

Book sin plads til reklamefilms-shoot HER.

Annette Sahara Hørning bag alle events for kvinder i Hørning Huset med livsstilssitet Goddess Temple, der er lige om hjørnet: Terapeut, sexolog, mindfulness-instuktør, spirituel underviser samt ejer af Hørning Dans.

Firmainfo​

​Hørning Huset / Hørning Mad og Vin

CVR: 27896782

Kontakt​

Tlf: 2216 2516  /  6012 6099

Mail: info@horninghuset.dk​