Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af amerikansk & tysk vin +champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

NYT!!! Eksklusive musikevents i Hørning Huset
Nu inviteres du ind til luksus og eksklusive intimkoncerter med anerkendte musikere i den smukkeste dansesal.
Læs hele nyheden
FOLKEKØKKEN i Hørning Husets smukke lounge
Hver torsdag i nævnte uger finder du hjemmelavet HUSMANDSKOST, som du kender det! Se det spændende program her:
Læs hele nyheden
NU er den her: WINEMAKER'S DINNER
Det er DIN helt unikke mulighed for at få en på opleveren... Der kommer fint besøg til byen! OG vi fejrer at Hørning Huset bliver 100 år.
Læs hele nyheden
MASSER AF EVENTS
I Hørning Huset via den spændende webshop Anath.dk finder du netop dine muligheder for glæde med events indenfor SELVFORKÆLELSE
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Spørgsmål og informationer
Hørning Huset har mange forskellige arrangementer - og måske kan du ikke altid lige finde det, du søger?
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden
PRESSEMEDDELELSE
"Kokken & Kærligheden" Kogebogen om livet - som ikke helt er set før...
Læs hele nyheden
Frække fredag - Vinsmagning og gourmetmiddag
Nye gode vinsmagninger med et strejf af fredagshygge, god stemning, 8 vine, middag - kun i skæret fra stearinlys. Det er den ypperste kæresteaften eller venindeaften, hvor selvforkælelse og luksus er i total i fokus.
Læs hele nyheden

PRESSEMEDDELELSE

 PRESSEMEDDELELSE:

”Kokken & Kærligheden” - en noget anderledes kogebog

”Kokken og Kærligheden” er en helt usædvanlig kogebog, skrevet af en helt usædvanlig mand. Kokken, vinkenderen og danselæreren Peter Hørni​ng har forfattet en kogebog ud over det sædvanlige. 42 enkle, men lækre retter med tilhørende vine, krydret med fortællinger fra et levet liv.

Peter er vokset op på danseskolen Hørning Huset på Amager, der har ligget samme sted siden 1925, og som derfor er en del af manges erindring. F.eks. digteren Klaus Rifbjerg, der som så mange andre lokale drenge gik til dans der, og som siden har fortalt om det i sine ”Amagerdigte”.

Som søn af danseparret Eva og Flemming Hørning, der nåede at blive både Danmarks- og Europamestre, trådte Peter selv sine første danseskridt som to-årig. Siden uddannet kok og sommelier og i mange år steward i SAS, indtil han for ti år siden tjekkede ud for sidste gang for helt at hellige sig sin kogekunst, sine vine og sin danseskole. Alt sammen samlet i Hørning Huset, som han driver i tæt fællesskab med sin kone Annette.

”Kokken og Kærligheden” er en personlig beretning, som Peter Hørning fortæller. Om de mange rejser i hele verden, der har inspireret hans kogekunst. Om at møde døden og lære af den. Om at pleje kærligheden til hustruen og de seks børn. Om arbejdet, maden og vinen. Dybt personlige og passionerede historier om en mands erfaringer, serveret med lige dele ærlighed og afvæbnende selvironi, spiller sammen med de mange opskrifter på lækre retter.

”Kokken og Kærligheden” blander håndværk og poesi på magisk vis og er er på alle måder en anderledes, smuk, inspirerende og appetitvækkende bog.

Kogebogen ”Kokken og Kærligheden”. Af Peter Hørning. Udgivet på eget forlag – Forlaget Oktavia, oktober 2015. Vejl. pris: 249 kr.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evt. yderligere oplysninger hos Annette Hørning på tlf. 22 16 25 16 eller info@horninghuset.dk


Læs mere om "Kokken & Kærligheden" HER.


Kok og sommelier Peter Hørning med kærligheden Annette

_________________________________


Pressemeddelselse: "Materialet stilles alene til rådighed for læsning. Det er ikke tilladt at kopiere, hverken på papir, elektronisk eller digital form. Der må dog tages kopi til eget, personlige brug, jf. oprethavslovens § 12. Yderligere rettigheder til materialet skal aftales med Thorsen Tekst & Medier".