Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af tysk vin & champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

Covid-19 og Hørning Husets forholdsregler
Vi ønsker at vores gæster til vinevents og i Women's Club skal føle sig velkomne og trygge.
Læs hele nyheden
NYT!! Take away og skønne vine.
Take away med simremad og luksuøse middagsretter samt en masse skøn vin fra Hørning Huset.
Læs hele nyheden
NYT!!! Eksklusive musikevents i Hørning Huset
Nu inviteres du ind til luksus og eksklusive intimkoncerter med anerkendte musikere i den smukkeste dansesal, hvor vi har taget højde for alle Covid-19 restriktioner.
Læs hele nyheden
SPIRITUALITET af Annette Hørning
I Hørning Huset er der skam også liv mellem væggene, da Annette Sahara Hørning har 'hvad øjet kke ser' på programmet.
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden

Portvinssmagning med en ekstraordinær menu

​Overvejer du at lave et event med portvinssmagning? I Hørning Huset arrangerer vi spændende vinsmagninger med mad, og vi kan også tilbyde et arrangement med portvin. Der bliver naturligvis serveret en ekstraordinær menu, som vi nøje sammensætter efter portvinene.

Vores gæster kommer fra nær og fjern, herunder Amager, Sundby og selve København m.v. Det kan være både private og virksomheder.

SE DE NÆSTE SMAGNINGER HER.

Fantastisk sanseoplevelse med portvinssmagning

Vi serverer altid en menu til vores portvinssmagninger, og det er husets kokke og sommeliers, som står bag vores vin-events. Der bliver kælet lidt ekstra for de gode råvarer til de eksklusive fredagsvinsmagninger, men vi bruger naturligvis altid de bedste råvarer.

Det er kok og sommelier Peter Hørning, der står bag events med mad og portvin eller anden vin. Han blev nummer 1 i blindsmagning med sit team til DM 2017.

Du kan altid være sikker på, at I får en fantastisk sanseoplevelse med vores unikke sammensætning af mad og vin i Hørning Husets overdækkede gårdhave eller i den stemningsfulde lounge.

Der er med andre ord ikke tale om traditionel vinsmagning, som du måske kender den. Vi kommer med spændende fortællinger om de vine, som vi byder på. Samtidig suppleres portvinen af mad i høj kvalitet.

Det hele foregår i vores unikke vinhus, som har til huse i mondæne, hyggelige omgivelser i en smuk, gammel palævilla, hvor der er masser af stemning og patina bag duggede ruder og gode historier.

Flere andre spændende events og arrangementer

Vi har mange andre interessante tilbud end portvinssmagninger. . Derudover har vi eksklusive musikevents med dygtige og kendte kunstnere. Det foregår som intimkoncerter i husets smukke og stemningsfulde dansesal. Følg med på vores Facebook-side og i eventkalenderen.

Vi har endvidere vores unikke kvindeloge, hvor kvindeliv, sensualitet, networking og spiritualitet er i fokus. Kvindelogen Goddess Temple byder på eksklusive events for kvinder.

Kontakt os for at høre mere om vores vinarrangementer

Du er meget velkommen til at få en snak om vores faste og kommende arrangementer, herunder om muligheden for private arrangementer. Vi tilbyder bl.a. vinsmagning, portvinssmagning og champagnesmagning.

Du kan ringe til os på tlf. 22 16 25 16 / 60 12 60 99 for at høre nærmere, reservere eller få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os på e-mail info@horninghuset.dk​.​

SE DE NÆSTE SMAGNINGER HER.