Buffet 1.:
Fisketallerken indeholdende ferskrøget laks med stuvet spinat og store rejer stegt i hvidløg
eller
Carpaccio anrettet på sprødt grønt med parmesanost
- Dampet laks Belle vue med rejer
- Lune porre-/ spinattærter
- Kalvesteg med stuvede rodfrugter og skysauce
- Rødbedesalat med feta og pinjekerner
- Coq au vin i en vol au vent
- Indbagt bondebrie med druer
- Chokoladeroulade med jordbærpuré
Kr. 475,- pr couvert
Buffet 2.:
- Marineret sild med løg og kapers
- Stegte sild i krydderlage
- Sild i 'oldemor's hjemmelavet karrydressing'
- Fiskefilét med remoulade og citron
- Røget laks med pynt
- Ferske rejer med citron og mayonaise
- Tarteletter med høns i asparges
- Ribenssteg med lunt rødkål
- Lune frikadeller
- Oksesteg med peberrod
- 3 forskellige oste med kiks og frugtsalat
Kr. 395,- pr couvert