Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af tysk vin & champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

Covid-19 og Hørning Husets forholdsregler
Vi ønsker at vores gæster til vinevents og i Women's Club skal føle sig velkomne og trygge.
Læs hele nyheden
NYT!! Take away og skønne vine.
Take away med simremad og luksuøse middagsretter samt en masse skøn vin fra Hørning Huset.
Læs hele nyheden
NYT!!! Eksklusive musikevents i Hørning Huset
Nu inviteres du ind til luksus og eksklusive intimkoncerter med anerkendte musikere i den smukkeste dansesal, hvor vi har taget højde for alle Covid-19 restriktioner.
Læs hele nyheden
SPIRITUALITET af Annette Hørning
I Hørning Huset er der skam også liv mellem væggene, da Annette Sahara Hørning har 'hvad øjet kke ser' på programmet.
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden

Spisekort

Kokkens menuforslag og buffet findes nederst på siden.​

Foretter:​

Grillet laks med kold urtecreme og spæd forårssalat​

135,-​

Carpaccio på sprødt grønt med parmesanost​

135,-​

Ceviche med torsk, avocado og lime​

165,-​

Dampet laks Belle vue, anrettet med rejer, citron og mayonnaise​

125,-​

Hummersuppe med hummerstykker og creme fraice​

165,-​

Aspargessuppe toppet med frisk grønt​

125,-​

Muslingesuppe med urter i Julienne​

125,-​

Scampi og grillet laks med Gasgonie sauce og morkler samt Safran ris​

165,-​

Luksus rejecocktail på sprødt Icebergsalat med Thousand islanddressing, pyntet med dild og citron​

145,-​

Laksesoufflé med spinat og dampet rødtungefilet med en let garniture og blid hvidvinssauce​

175,-​

Gravad laks anrettet på brød med hjemmerørt sennepsdressing​

125,-​

​Laksesoufflé med spinat og dampet rødtungefilet med en let garniture og blid hvidvinssauce​.

Mellemretter:

Jordskokkesuppe med ristet kammuslinger og lunt hjemmebagt brød

155,-​

Ceacar’s salat med grillet kylling og parmesan ost​

 125,-​

Champagne-sorbet​

 85,-​

Terrine de Foie gras med portvinskompot​

225,-​

Let osteanretning bestående af 3 eller 5 oste udvalgt af kokken efter årstid

 105,-

/145,-​

Hovedretter - serveres to gange:​

​Rosenmarin marineret kalvefilet med Pommes Rissollées, årstidens garniture samt kraftig kalvesky​

295,-​

Oksemørbrad med Pommes Rissollées, pebersauce samt årstidens garniture​

295,-​

​Helstegt kalvemørbrad med årstidens grøntsager, kartoffel- /porresoufflé med kraftig kalvesky som er tilsmagt med piskefløde og toppet op med gåselever

325,-​

Lammekølle med hvidløg og persille, stuvede rodfrugter, små persillekartofler og lammesky​

275,-​

Langtidsstegt oksefilet med bagte kartofler, bearnaisesauce samt årstidens grøntsager​

295,-​

2 slags anrettet kød: Brasseret kalvekæber, helstegt oksemørbrad​ med sellerimos, sauterede grøntsager og kraftig skysauce

295,-​

Kalvefilet med flødekartofler, tynd skysauce og friske, dampede grøntsager​

275,-​

Desserter:​

Chokoladekage med frisk frugt og vanilleis​

115,-​

Creme Brulée med friske bær​

 95,-​

Crepe Suzette som i de glade 1980'er med mandelflager, karamelliseret appelsinsauce & Triple sec

125,-​

Chokoladeroulade med vanilleis og jordbærpuré​

115,-​

Tiramisú​

115,-​

Nøddekurve med 2 slags is, marineret frugt og ristet marcipan​

145,-​

Dessert Symfoni med 3 forskellige desserter: Tiramisú, chokoladekage med flødeskum, vanilleis og frisk marineret frugt​ og chokoladesauce

135,-​

​En af vores favoritdesserter: Nøddekurve med 3 slags is, marineret frugt og ristet marcipan​. Fra kokkens egen kogebog 'Kokken & Kærligheden'.

Natmad:​

Fransk og dansk pølsebord inkl. dyrlægens natmad​

145,-​

Kartoffel-/porresuppe med sprødstegte baconstykker​

125,-​

Lune frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat, surt og hjemmebagt brød​

125,-​

Fransk løgsuppe med ostebrød i​

125,-​

Rygende varm Chili con carne​ med hjemmebagt brød

125,-​

Buffet:​

Der kan vælges buffet (minimum 25 couverter) til et frokost- eller middagsarrangement i stedet for en 3-rettersmenu. Den kan sammensættes således, at forretten vælges at blive anrettet på tallerken og den øvrige middag anrettes som buffet. Til hver buffet følger husets hjemmelavede brød.​

Til buffeten kan man vælge forskellige drikkevarer, som afregnes efter forbrug til maden.

Buffet 1.:

Fisketallerken indeholdende ferskrøget laks med stuvet spinat og store rejer stegt i hvidløg

eller

Carpaccio anrettet på sprødt grønt med parmesanost

- Dampet laks Belle vue med rejer

- Lune porre-/ spinattærter

- Kalvesteg med stuvede rodfrugter og skysauce

- Rødbedesalat med feta og pinjekerner

- Coq au vin i en vol au vent

- Indbagt bondebrie med druer

- Chokoladeroulade med jordbærpuré

Kr. 525,- pr couvert​

​​Chokoladeroulade med vanilleis og jordbærpuré​ fra kokkens kogebog 'Kokken & Kærligheden'.

Buffet 2.:

- ​Marineret sild med løg og kapers

- Stegte sild i krydderlage

- Sild i 'oldemor's hjemmelavet karrydressing'

- Fiskefilét med remoulade og citron

- Røget laks med pynt

- Ferske rejer med citron og mayonaise

- Tarteletter med høns i asparges

- Ribenssteg med lunt rødkål

- Lune frikadeller

- Oksesteg med peberrod

- 3 forskellige oste med kiks og frugtsalat

Kr. 425,- pr couvert

Buffet 3.:

Fisketallerken med ferskrøget lakserulle, hjemmerørt urtecreme, friske babyspinatblade med mango, ristede pinjekerner og lynbagte cherrytomater med krydderurter


eller


Sprængt andebryst med peberrodssauce. Hertil sprødt salat pyntet med strimler af marineret rødbede og appelsinstykker samt Prima donnaost.

- Store rejer stegt i olie med hvidløg, grønne asparges og syltede rødløg med en snert af kanel

- Bøffel mozzarellaost med tomat og frisk basilikum i en let marinade

- Peberpaté med cornichoner og syltede hvidløg
- Oksefilét med små ovnbagte kartofler, smørdampede broccolibuketter med porrer i Julliene og en timiansky.
- 3 slags oste af kokken's forslag

Kr. 495,- pr couvert

_z9a4379

"Ønsker I stedet for jer selv uden nysgerrige blikke eller andre selskaber, der råber hurra inde ved siden af - så er Hørning huset valget.

___________________

Luksus Brunch:

4 timers arrangement.​ Minimum 25 couverter.

​595,- pr couvert.

Man har loungen/ selskabslokalet for sig selv. Gårdhaven kan tilkøbes, hvis man ønsker at have mere plads.

___________________

- Se yderligere information om at afholde et selskab i Hørning Huset her

- Se drikkekortet her

- Se hvilke vin-/ øl- og middagsevents som afholdes i husest her

Kontakt os gerne på info@horninghuset.dk for yderligere information og forespørgsel.