Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af tysk vin & champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

Covid-19 og Hørning Husets forholdsregler
Vi ønsker at vores gæster til vinevents og i Women's Club skal føle sig velkomne og trygge.
Læs hele nyheden
NYT!! Take away og skønne vine.
Take away med simremad og luksuøse middagsretter samt en masse skøn vin fra Hørning Huset.
Læs hele nyheden
NYT!!! Eksklusive musikevents i Hørning Huset
Nu inviteres du ind til luksus og eksklusive intimkoncerter med anerkendte musikere i den smukkeste dansesal, hvor vi har taget højde for alle Covid-19 restriktioner.
Læs hele nyheden
SPIRITUALITET af Annette Hørning
I Hørning Huset er der skam også liv mellem væggene, da Annette Sahara Hørning har 'hvad øjet kke ser' på programmet.
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden

​Det er muligt at booke en individuel session hos Annette Sahara Hørning:

Spirituel rådgivning

En spirituel rådgivningssamtale (clairvoyance) er på 60 minutter.

Prisen er kr. 950,- ​

Af A.S.H.: Jeg har beskæftiget mig med det spirituelle igennem mange år - både med klientarbejde samt med en spiritistisk forening tilbage i 2013. Jeg er psykoterapeut og uddannet sexolog, og mit kald har altid været i den spirituelle retning, hvor det clairvoyante og intuitive har vægtet højest.

Jeg er både uddannet clairvoyant og healer (trance, Reiki og spirituel healing) for flere år siden, og har igennem årene arbejdet med spirituelle grupper /udviklingscirkler, meditationsgrupper, clairvoyante workshops - sammen med nogle af de dygtigste udenlandske medier inden for feltet her i Hørning Huset.

Jeg har en stærk intuition og kva mit eget arbejde med min egen personlige udvikling, mit erhverv, uddannelser samt livserfaring - har jeg en stor menneskelig indsigt, høj moral og pædagogisk måde at videregive informationer til klienten på i trygge rammer. Men vær beredt på, at jeg ikke sugar coater tingene og pakker det ind, så det passer ind i de gængse rammer og mister værdi. Jeg vægter ærlighed og autenticitet højt og hvad jeg får ind af informationer, giver jeg videre til min klient.

Ved at have siddet i egne udviklingscirkler igennem mange år, for netop at udvikle mig spirituelt selv, er min kontakt/ kanal til åndelighed skærpet og på mange af områderne har jeg gået vejen selv, så jeg kan tage mine klienter langt i deres egen søgen og process fra erfaring og på et intuitivt plan.

Til spirituel rådgivning hos mig kan emnerne blandt andet omhandle: Parforhold/ kærlighed, job, uddannelse, økonomi, fortid/fremtidsmuligheder, sorg, krise, virksomhed i forhold til beslutninger, personale, potentialer, udvikling o.a.

Der kan være mulighed (uden garanti) for afdødekontakt - dette kan frabedes. "

Kontakt mig på info@horninghuset.dk

Annette: Jeg arbejder frivilligt i GADENS BØRN og donerer 50 % af af prisen for en individuel spirituel samtale til dem og deres velgørenhedsarbejde. Når jeg ikke er her i Hørning Huset, så giver jeg sessioner i deres Second hand-butik, hvor alt går 100 % ubeskåret til Gadens Børn og gadebørnene i Indien.