Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af amerikansk & tysk vin +champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
FEDE fredag - vinsmagning kun for mænd
Denne særlige aften står selvfølgelig i vinsmagningens tegn, men med 8 smagninger af tunge, fede vine til en 5 retters spændende menu, hvor der ikke skeles til kalorier eller grønt !!!
Læs hele nyheden
Spørgsmål og informationer
Hørning Huset har mange forskellige arrangementer - og måske kan du ikke altid lige finde det, du søger?
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden
PRESSEMEDDELELSE
"Kokken & Kærligheden" Kogebogen om livet - som ikke helt er set før...
Læs hele nyheden
Frække fredag - Vinsmagning og gourmetmiddag
Nye gode vinsmagninger med et strejf af fredagshygge, god stemning, 8 vine, middag - kun i skæret fra stearinlys. Det er den ypperste kæresteaften eller venindeaften, hvor selvforkælelse og luksus er i fokus.
Læs hele nyheden

Workshop med et af de absolut dygtigste medier i luksuøse omgivelser:

Gordon Smith i København til december.

Denne intime og unikke workshop med et af UK's dygtigste og evidente medier Gordon Smith henvender sig til dig, der har haft en lille smule med clairvoyance og afdødekontakt at gøre, og til dig der har været på denne vej igennem flere år.

Gordon Smith er et menneske, facilitator og en underviser, der favner alle niveauer og hans livserfaring samt evner som medium kan være med til at styrke dig, vejlede og guide dig på din vej indenfor det mentale medieskab og i din personlige udvikling.

Du vil udvikle dig og arbejde ud fra det stadie, du er på og få muligheden for at finde dybere ind i dig selv og skærpe din intuition og psykiske evner.

Der vil være øvelser med meditation, clairvoyance, healing og afdødekontakt.

Du vil samtidig blive undervist fra et 'ikke mystisk'-sted, hvor begge ben er på jorden og hvor du bliver klar over, at den åndelige verden ikke er noget at have frygt for.

Med Gordon som underviser får du muligheden for at vokse og se forandringer og avancement i et nyt lys inden for din egen spirituelle rejse. Samtidig vil du blive forkælet med økologisk te og kaffe, skønne snacks samt en overdådig frokost lavet særligt til workshoppen af husets private kok.

Workshoppen afholdes i eksklusive rammer i Hørning Husets sal, hvor forkælelse og medieskab er på dagsordenen i denne særlige og sjældne workshop i København.

Workshop med Gordon Smith:

Lørdag d. 15. og søndag d. 16. december 2018

kl. 09.30-17.00.

Din EARLY BIRD Pris kr. 2.695,- ekskl. gebyr  (FRA d. 1/10 er prisen 2.895,-)

Prisen er inklusiv adgang til Gordon's klarsynsdemonstration fredag d. 14. dec. kl. 19.30, workshop samt morgenkaffe, croissanter og frokost begge dage.

______________________________________

Dine værtinder er Annette Sahara Hørning og Natasja Kingod. De vil være behjælpelige med at uddybe spørgsmål angående intuition, clairvoyance og afdødekontakt. De har begge rig erfaring på området og underviser selv i intuitive sanseaftener og personlig udvikling.

BOOK din plads HER

for at sikre dig en deltagelse i Gordon's unikke juleworkshop.

Firmainfo​

​Hørning Huset / Hørning Mad og Vin

CVR: 27896782

Kontakt​