Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af amerikansk & tysk vin +champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
FEDE fredag - vinsmagning kun for mænd
Denne særlige aften står selvfølgelig i vinsmagningens tegn, men med 8 smagninger af tunge, fede vine til en 5 retters spændende menu, hvor der ikke skeles til kalorier eller grønt !!!
Læs hele nyheden
Spørgsmål og informationer
Hørning Huset har mange forskellige arrangementer - og måske kan du ikke altid lige finde det, du søger?
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden
PRESSEMEDDELELSE
"Kokken & Kærligheden" Kogebogen om livet - som ikke helt er set før...
Læs hele nyheden
Hverdags-vinsmagninger
Altid 6 vine til en 3-retters menu... Stemning - masser af vin - skøn mad - gode historier
Læs hele nyheden
Frække fredag - Vinsmagning og gourmetmiddag
Nye gode vinsmagninger med et strejf af fredagshygge, god stemning, 8 vine, middag - kun i skæret fra stearinlys. Det er den ypperste kæresteaften eller venindeaften, hvor selvforkælelse og luksus er i fokus.
Læs hele nyheden

Vinsmagning med mad og portvinssmagning

Har du lyst til en anderledes vinsmagning? Hos Hørning Huset byder vi indenfor til vinsmagning med mad og portvinssmagning. 

Vi tilbyder en anderledes vinsmagning, hvor vi smager vinen til med en skøn middag, god stemning samt spændende story telling, hvor der er fokus på hygge og selvforkælelse. Vi er således i stand til at tilbyde en anderledes aften, hvor du bliver forkælet fra det øjeblik, du går ind ad døren. Man bliver altid mødt - som i et privat hjem -  hvor man føler sig velkommen med det samme. 

Dog er der tale om priser, man kan forholde sig til. Alle vores vinsmagninger og luksusmiddage er arrangeret af Peter Hørning, der er kogebogsforfatter, sommelier og professionel kok.

Vi er beliggende på Amager, men har også mange besøgende fra Sundby og København og særligt - hvor man stiller cyklen i indkørslen her - fra:

  • ​Tårnby
  • ​Kastrup
  • ​Amagerbro
  • ​Amagerbrogade
  • København

Inviter din gode veninde eller kæreste/ kone med til en aften, som bare er lidt anderledes - vinsmagninger med middag.

​Næste vinsmagning og vinarrangement:​

Opdateres løbende - så hold øje med os.

NOVEMBER:

DECEMBER:

JANUAR:

  • ​D. 18. januar: Dinner & Dance - middag, hygge, sjov i gaden og danseundervisning for par i en begynderlektion i Standard-/latindans​ - få pladser tilbage
  • ​D. 1. februar: Dinner & Dance - middag, hygge, sjov i gaden og danseundervisning for par i en begynderlektion i Standard-/latindans​

MARTS:

Vinsmagninger med middag bookes HER

Inviter din veninde en tur i byen​, hvis du vil hende det bedste.

Professionel vinsmagning i unikke omgivelser

Ud over vinsmagning med mad tilbyder vi også portvinssmagning, og hos os er det derfor altid muligt at finde et spændende arrangement i professionelle rammer. Vi er således i stand til at byde på et arrangement for enhver smag. Det er som sagt Peter Hørning, der står bag vores vin- og madarrangementer, der er en yderst anerkendt og dygtig kok, hvorfor du er garanteret en aften, du sent vil glemme.

Hos os er en vinsmagning således ikke en traditionel vinsmagning, som du kender den. I stedet får du serveret mad af høj kvalitet, mens du hører på spændende fortællinger om den pågældende vin, og vi er derfor et yderst unikt vinhus, der desuden har til huse i hyggelige omgivelser.


Kontakt os allerede i dag, og hør mere

Du er kommet til helt rette sted, såfremt du leder efter en unik vinsmagning, og vi tilbyder både vinsmagning med mad og portvinssmagning. Hos os er du garanteret en anderledes vinsmagning med luksusmiddag af Peter Hørning og story telling til en overkommelig pris. Få en aften, du sent vil glemme, hos os, hvor vi tilbyder professionel vinsmagning i unikke rammer.

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forhold til enten portvinssmagning eller vinsmagning med mad, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. Det kan du enten gøre på telefon 22 16 25 16 eller ved at skrive til os på e-mail info@horninghuset.dk


*Danmarksmester​

​Ansigtet bag  vores løbende mad- og vinarrangement i Hørning Huset er kok, sommelier og kogebogsforfatter Peter Hørning.

Peter Hørning blev med sit team 'Hørning Mad og Vin' Danmarksmester i blindsmagning afholdt af Vinakademiet d. 7. maj 2017

​VIDSTE DU?​

Til ''Frække Fredag' vinsmagningen er det frækkeste, at hele aftenen foregår kun i stearinlysenes skær. Det er den ultimative hyggeaften, hvor luksus kombineres med stemning til vinsmagninger og middag. Det er en absolut helt særlig aften, som du ikke finder andre steder i København.

Afternerne afholdes i den gamle smukke palævilla ude på Amager - ned ad en sidegade - i det bagerste kælderlokale - bag duggede ruder.

LUKSUS OG SELFORKÆLELSE - 8 vinsmagninger til en 5 retters gourmetmiddag.

Se alle de nye datoer HER.


Hørning Husets Vinsmagninger:

"Fantastisk stemning og masser af god vin i symfoni med skønne retter af veltilberedt mad"

Book jeres plads HER

Nyhedbrevet

Hjemmesiden opdateres hele tiden med nye smagninger. Hvis du vil være helt a jour med alle smagninger, så tilmeld dig Hørning Husets store nyhedsbrev.

Med nyhedsbrevet får du løbende informationer om husets mad- og vinaktiviteter, vintips samt tilbud på forskellige smagninger.

Alle vinsmagninger orkestreres af kogebogsforfatter bag bogen 'Kokken & Kærligheden'., kok, sommeliger og DK mester i blindsmagning/ vinsmagning 2017 Peter Hørning

Tilmeld dig

NYHEDSBREVET HER.

- Altid nye og spændende arrangementer i Hørning Huset.

Firmainfo​

​Hørning Huset / Hørning Mad og Vin

CVR: 27896782

Kontakt​