Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af amerikansk & tysk vin +champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

NYT!!! Eksklusive musikevents i Hørning Huset
Nu inviteres du ind til luksus og eksklusive intimkoncerter med anerkendte musikere i den smukkeste dansesal.
Læs hele nyheden
FOLKEKØKKEN i Hørning Husets smukke lounge
Hver torsdag i nævnte uger finder du hjemmelavet HUSMANDSKOST, som du kender det! Se det spændende program her:
Læs hele nyheden
NU er den her: WINEMAKER'S DINNER
Det er DIN helt unikke mulighed for at få en på opleveren... Der kommer fint besøg til byen! OG vi fejrer at Hørning Huset bliver 100 år.
Læs hele nyheden
MASSER AF EVENTS
I Hørning Huset via den spændende webshop Anath.dk finder du netop dine muligheder for glæde med events indenfor SELVFORKÆLELSE
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Spørgsmål og informationer
Hørning Huset har mange forskellige arrangementer - og måske kan du ikke altid lige finde det, du søger?
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden
PRESSEMEDDELELSE
"Kokken & Kærligheden" Kogebogen om livet - som ikke helt er set før...
Læs hele nyheden
Frække fredag - Vinsmagning og gourmetmiddag
Nye gode vinsmagninger med et strejf af fredagshygge, god stemning, 8 vine, middag - kun i skæret fra stearinlys. Det er den ypperste kæresteaften eller venindeaften, hvor selvforkælelse og luksus er i total i fokus.
Læs hele nyheden

Vinsmagning med mad og andre former for events

Leder du efter et spændende og anderledes event? Hos Hørning Huset kan vi tilbyde unik vinsmagning med mad. Vi har en masse spændende events i kalenderen, hvor du både kan opleve vinsmagning, portvinssmagning og champagnesmagning. Der kommer især mange folk fra Amager, Sundby, København og omegn til vores spændende arrangementer.

Mange af vores events er vinsmagning med mad. Det vil sige, at du får serveret en ekstraordinær menu som er nøje sammensat efter vinene,- samtidig med at du får mulighed for at smage på flere forskellige vine udvalgt af husets sommelier og tidligere DK mester i blindsmagning Peter Hørning. Det er derfor vinsmagning ud over det sædvanlige.

Kunne det være noget med portvinssmagning eller Champagnesmagning?

Du har flere forskellige events at vælge imellem hos os. Det behøver derfor ikke være den traditionelle vinsmagning. Du har også mulighed for at prøve kræfter med portvinssmagning og Champagnesmagning - hvor du forkæles med Grand Cru Champagner serveret af tidligere DK mester i blindsmagning Peter Hørning.

Vi sammensætter det typisk på den måde, at du har mulighed for at prøve vinsmagning med mad både i forbindelse med portvinssmagning og Champagnesmagning. Der er derfor rig mulighed for at få en fantastisk sanseoplevelse med vores sammensætning af mad og drikke i luksuøse omgivelser i Hørning Husets overdækkede gårdhave og smukke, stemningsfulde lounge.

​Alt i Hørning Huset handler om livsglæde og kvalitet.

Når der ikke er eksklusive vinsmagninger med middag i huset, finder man FOLKEKØKKEN torsdage i dansesæsonen, UGENS suppe i hverdagen samt eksklusive musikevents med dygtige kendte kunstnere - som er intimkoncerter i særklasse i husets smukke og stemningsfulde dansesal. 

Hvis du følger Hørning Huset Amager på Facebook er du hele tiden orienteret med begivenheder og opslag, da eventskalenderen hele tiden opdateres og nye spændende aftener kommer til. 

Kig også ind i kalenderen her.

_z9a4817

I den smukke lounge i bunden af huset afholdes alle smagninger.

Hvad serverer man til vinsmagning på Amager?

Når du skal til en vinsmagning med mad, serverer vi altid en tilhørende menu. Uddannede kokke og sommeliers står bag husets vin- & madevents. Til de eksklusive fredags- vinsmagninger smages vinene til gourmet, hvor vi kæler lidt ekstra for de gode råvarer.  Der er vinsmagning kun for mænd samt for par/ gode venner o.a.

Kontakt os for at høre mere om vinsmagning

Vil du opleve en fantastisk og underholdende måde at smage vin på? Vi er det helt rigtige sted. Du kan både smage hvidvin, rødvin, portvin, Champagne og mange andre typer vin til vores vinsmagninger.

Ønsker du at høre mere om vinsmagning med mad eller måske vores portvinssmagning eller champagnesmagning? Kontakt os på telefon 22 16 25 16 / 60 12 60 99 – eller på e-mail info@horninghuset.dk​.

SE alle vores spændende EVENTS her

SE den nye kvindeloges info. møder her

NU med helt unikke luksuøse intim-konceter i den smukkeste stemningsfulde dansesal - hvor du forkæles med bobler & Canapéer:

Musiker Mads Mathias inviterer sammen med Hørning Huset

D. 15/11: 

Sangerinde Marie Carmen Koppel & Pianist Jacob Christoffersen​.

Book HER- hvis du skal sikre dig en plads til dette luksuøse musikevent.

KUN 50 publikummer.