Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af amerikansk & tysk vin +champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

NU er den her: WINEMAKER'S DINNER
Det er DIN helt unikke mulighed for at få en på opleveren... Der kommer fint besøg til byen!
Læs hele nyheden
MASSER AF EVENTS
I Hørning Huset via den spændende webshop Anath.dk finder du netop dine muligheder for glæde med events indenfor SELVFORKÆLELSE
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Spørgsmål og informationer
Hørning Huset har mange forskellige arrangementer - og måske kan du ikke altid lige finde det, du søger?
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden
PRESSEMEDDELELSE
"Kokken & Kærligheden" Kogebogen om livet - som ikke helt er set før...
Læs hele nyheden
Frække fredag - Vinsmagning og gourmetmiddag
Nye gode vinsmagninger med et strejf af fredagshygge, god stemning, 8 vine, middag - kun i skæret fra stearinlys. Det er den ypperste kæresteaften eller venindeaften, hvor selvforkælelse og luksus er i total i fokus.
Læs hele nyheden

Vinsmagning med mad og andre former for events

Leder du efter et spændende og anderledes event? Hos Hørning Huset kan vi tilbyde unik vinsmagning med mad. Vi har en masse spændende events i kalenderen, hvor du både kan opleve vinsmagning, portvinssmagning og champagnesmagning. Der kommer især mange folk fra Amager, Sundby, København og omegn til vores spændende arrangementer.

Mange af vores events er vinsmagning med mad. Det vil sige, at du får serveret en ekstraordinær menu, samtidig med at du får mulighed for at smage på flere forskellige vine. Det er derfor vinsmagning ud over det sædvanlige.

Kunne det være noget med portvinssmagning eller champagnesmagning?

Du har flere forskellige events at vælge imellem hos os. Det behøver derfor ikke være den traditionelle vinsmagning. Du har også mulighed for at prøve kræfter med portvinssmagning og champagnesmagning.

Vi sammensætter det typisk på den måde, at du har mulighed for at prøve vinsmagning med mad både i forbindelse med portvinssmagning og champagnesmagning. Der er derfor rig mulighed for at få en fantastisk sanseoplevelse med vores sammensætning af mad og drikke.​

Hvad serverer man til vinsmagning?

Når du skal til en vinsmagning med mad, disker vi op med en lækker og unik menu. Der er ofte tale om en lækker gourmetmenu, hvor vi kæler lidt ekstra for de gode råvarer. Derudover får du vinsmagning, hvor de forskellige vine selvfølgelig passer til den lækre mad.

Kontakt os for at høre mere om vinsmagning

Vil du opleve en fantastisk og underholdende måde at smage vin på? Vi er det helt rigtige sted. Du kan både smage hvidvin, rødvin, portvin, champagne og mange andre typer vin til vores vinsmagninger.

Ønsker du at høre mere om vinsmagning med mad eller måske vores portvinssmagning eller champagnesmagning? Kontakt os på telefon 22 16 25 16 / 60 12 60 99 – eller på e-mail info@horninghuset.dk​. 

Firmainfo​

​Hørning Huset / Hørning Mad og Vin

CVR: 27896782

Kontakt​

Tlf: 2216 2516  /  6012 6099

Mail: info@horninghuset.dk​