Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Husets næste events​

Det her er nye datoer på events, der afholdes, men hold øje med os, da der hele tiden dukker nye POP up events op.

Disse events kunne være den perfekte gaveidé til ham/ hende, der næsten har alt.

​Juni 2024

Lørdag d. 29. juni: RETRO middag med skøn mad som vi kender fra 'de gode gamle dage' i luksusudgave, hvor der er kredset om råvarerne. En skøn middag med storytelling i gourmetstil bag duggede ruder og total hygge: Velkomstdrink, 3 retters RETRO middag og 2 vinsmagninger - læs mere og book her.

Foto fra loungen i Hørning Huset til portvinssmagning. Se flere fotos her.

"Altid skøn stemning og hygge til husets vin- og middagsevents. Alle events afholdes i den smukke, gamle dansesal eller i den smukke, stemningsfulde gårdhave i palævillaen bag duggede ruder med masser af hygge, stemning og patina.

​Juli 2024

Lørdag d. 6. juli: Champagnesmagning med Grand Cru, total hygge i den gamle palævilla og luksusmiddag. En total forkælelseaften i boblernes tegn med mad i gourmetstil - book og læs mere her

August 2024

Lørdag d. 31. august: Kæresteaften med middag og danseundervisning 'DINNER & DANCE'. Det er en anderledes og sjov aften i den luksuriøse ende, hvor der er en lektion i begynder-pardans samt en 5 retters middag, velkomstdrink, 2 vinsmagninger og masser af stemning og hygge. Læs mere og book her.

_______________

Alle vinevents arrangeres af sommelier og tidligere DK mester i blindsmagning Peter Hørning, som beriger gæsterne med sin al sin viden om vin og storytelling.

Alle de spirituelle events arrangeres af Annette Hørning, der har uddannelser og mange års erfaring med det spirituelle: Clairvoyance, trance, healing, mindfulness og meditation. Nu med spirituelle yogahold på danseskolen.

Gæsteunderviser Gordon Smith er en del af husets spirituelle events og klarsynsdemonstrationer.

Peter Hørning er uddannet sommerlier og kok samt manden bag Hørning Huset. Hans passion for mad lavet med kærlighed og vinviden skinner igennem til alle events i Hørning Huset - en palævilla på Amager med masser af stemning og patina.

Hørning Huset er en multi-arena.

Skal du med til vinsmagninger & gourmetmiddage, kæresteaftener eller hygge med venner?​​

Hørning Huset er stedet, hvor man kan mødes

med gode venner eller familie over god mad, stemning og masser af hygge.

Og da husets frue er meget spirituel, så finder man også spirituelle events, hvor blandt andet UK's bedste medium Gordon Smiths som gæstelærer i husets spirituelle kvindeklub Annatta, hvor det fysiske medieskab er i fokus med mange år på bagen.

​Du finder det hele i Hørning Huset, hvor vi har byens mest anderledes smagninger med middag i gourmetstil og middage i palævillaen på Amager.

Er du fan af oplevelser og gode mad-, øl- og vinoplevelser med 'Value for Money', hvor uddannede sommeliers, ølbryggere samt kokke har orkestreret aftenen med passion for deres virke?

Vores filosofi med Hørning Huset og Hørning Dans i huset her har altid været at dele det, som vi kan og har - så der er altid lagt kærlighed bag vores events og man bliver mødt og føler sig hjemme som i en privat bolig.

NU også med danse- og gourmethuset Villa Hørning i Malagas bjerge, hvor der løbende sættes spændende danseevents op.

Besøg vores webshop - hvor der noget for enhver smag, når det kommer til luksus og selvforkælelse:

​www.horninghou​se.dk

Events i Hørning Huset med middag er ikke en kedelig affære. Uanset om det er med vin, klarsyn eller portvin, man kunne være interesseret i.


​Det er luksus til priser, man kan forholde sig til!​ Maden er altid nøje udvalgt til vinene eller øllet med omhu. 

Se de spændende billeder fra huset her.

Professionel vinsmagning i unikke omgivelser

Med kok & sommelier Peter Hørning bag roret i køkkenet kan man kun blive positivt overrasket - hans saucer er kendt og passion for at lave mad fra hjertet og mad, han selv elsker, får gæsterne til at vende tilbage igen og igen.

Alle events har til huse i mondæne, hyggelige omgivelser i en smuk gammel palævilla med masser af stemning og patina enten i den smukke, overdækkede gårdhave, i husets stemningsfulde dansesal eller i lounge. 

Her er det passion for vores virke og interesse, som du mærker, lige så snart du træder ind i denne multiarena og bydes velkommen.

Find alle de spændende events her.

Fuldstændig fantastisk nytårsmiddag med den lækreste vinmenu til.


Tak!

Fantastisk nytårsmiddag

Jette Dam

Vi fik de bedste frikadeller med god salat og dejlig sauce.


Tusinde tak for god mad!

Virkelig god mad

Karen Gleisner

Super dejligt, og virkelig velsmagende aftensmad / take away
​- og så til en god pris!

Der var ovenikøbet en lille ekstra overraskelse med i posen - en dejlig salat.


Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

Velsmagende aftensmad

Tina Sejr Ditlevsen

​- Altid nye og spændende tilt​ag og arrangementer i Hørning Huset

Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Om firmaet

Multiarenaen Hørning Huset drives af ægteparret Peter og Annette Hørning og er et aktivitetshus og vinhus på Amager,- sammen men danseskolen, yoga og hygge i café Fru Hørning.

Til vores events med vinsmagninger/ ølsmagninger med middag, er vi passioneret og inspireret af det danske, franske og spanske køkken, hvor vi lægger vægt på den gode smag med kvalitet.

I vores smukke lounge har du mulighed for at afholde en skøn fest eller deltage i forskellige events, hvor der lægges vægt på luksus, hygge og storytelling og hvor man føler sig velkommen som i et privat hjem.. 

CVR: 27896782

smiley

black-facebook-box-fill  black-instagram-fill

Kontakt os i dag!

Telefon​

Mobil​

Hverdage mellem 08.00 - 20.00

Du kan også kontakte os på mail: info@horninghuset.dk