Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Husets næste events​

Maj 2022

Søndag d. 1. maj:

Informationsmøde om eftermiddagen kl. 15.00-17.30 med bobler for kvinder i ANNATTA soulsister Women's Club - plads forudbookes på info@horninghuset.dk

August 2022

Lørdag d. 13. august:
Champagnesmagning med middag i gourmetstil - reserver allerede nu for at sikre dig pladsen denne skønne lørdag aften med Grand Cru Champagner. I den luksuiøse ende.

Altid skøn stemning og hygge til husets vin- eller ølevents. Alle events afholdes i den smukke, gamle dansesal, i gårdhaven eller i loungen i bunden af palævillaen bag duggede ruder med masser af hygge, stemning og erfarne folk bag div. events.

Foto fra loungen i Hørning Huset.

September 2022

Fredag d. 2. september: Den perfekte kæresteaften 'Dinner & Dance' - middag og danseundervisning for begyndere for en aften. Kvalitetstid, hygge og sjov. UDSOLGT.

Lørdag d. 3. september:

Spansk luksusmiddag - for jer som elsker hygge og er nysgerrige efter at spise god og stemningsfuld mad, som laves fra lokale spanske opskrifter og delikatesser inspireret fra Villa Hørning i Spanien. NU til early bird pris. Early birdpris lige nu.

Torsdag d. 15.-19. september: Dansekursus og forlænget weekend for par i Villa Hørning i Malagas bjerge - se her.

Oktober 2022:

Lørdag d. 1. oktober: Portvinssmagning med middag i gourmetstil. 7 portvine & 7 retter. Skøn aften med tidligere DK-mester og vin-/ portvinsenthusiast Peter Hørning. Early bird pris lige nu.

Alle vinevents arrangeres af sommelier og tidligere DK mester i blindsmagning Peter Hørning, som beriger gæsterne med sin al sin viden om vin og storytelling.

Alle de spirituelle events arrangeres af Annette Hørning, der har uddannelser og mange års erfaring med det spirituelle: Clairvoyance, healing, mindfulness og meditation. Nu med spirituelle yogahold på danseskolen.

Gæsteunderviser Gordon Smith er en del af husets spirituelle events og klarsynsdemonstrationer.

NYHED!

Spirituel klub for kvinder - læs her.

Vinsmagninger & gourmetmiddage, ølsmagninger med hakkebøffer & bløde løg, kæresteaftener eller hygge med venner?​​

Hørning Huset er stedet, hvor man kan mødes

med gode venner eller familie over god mad, stemning og masser af hygge.

​Du finder det hele i Hørning Huset, hvor vi har byens mest anderledes smagninger med middag i gourmetstil eller events som ølsmagninger med dansk mad eller pubmiddag fra UK.

Er du fan af oplevelser og gode mad-, øl- og vinoplevelser med 'Value for Money', hvor uddannede sommeliers, ølbryggere samt kokke har orkestreret aftenen med passion for deres virke?

Vores filosofi med Hørning Huset og Hørning Dans i huset her har altid været at dele det, som vi kan og har - så der er altid lagt kærlighed bag vores events og man bliver mødt og føler sig hjemme som i en privat bolig.

Besøg vores webshop - hvor der noget for enhver smag, når det kommer til luksus og selvforkælelse:

​www.horninghou​se.dk

Events i Hørning Huset med middag er ikke en kedelig affære.
​Det er luksus til priser, man kan forholde sig til!​ Maden er altid nøje udvalgt til vinene eller øllet med omhu.

Professionel vinsmagning i unikke omgivelser

Med kok & sommelier Peter Hørning bag roret i køkkenet kan man kun blive positivt overrasket - hans saucer er kendt og passion for at lave mad fra hjertet og mad, han selv elsker, får gæsterne til at vende tilbage igen og igen.

Alle events har til huse i mondæne, hyggelige omgivelser i en smuk gammel palævilla med masser af stemning og patina enten i den smukke, overdækkede gårdhave, i husets stemningsfulde dansesal eller i lounge. 

Her er det passion for vores virke og interesse, som du mærker, lige så snart du træder ind i denne multiarena og bydes velkommen.

Find alle de spændende events her

Fuldstændig fantastisk nytårsmiddag med den lækreste vinmenu til.


Tak!

Fantastisk nytårsmiddag

Jette Dam

Vi fik de bedste frikadeller med god salat og dejlig sauce.


Tusinde tak for god mad!

Virkelig god mad

Karen Gleisner

Super dejligt, og virkelig velsmagende aftensmad / take away
​- og så til en god pris!

Der var ovenikøbet en lille ekstra overraskelse med i posen - en dejlig salat.


Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

Velsmagende aftensmad

Tina Sejr Ditlevsen

​- Altid nye og spændende tilt​ag og arrangementer i Hørning Huset

Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Om firmaet

Multiarenaen Hørning Huset drives af ægteparret Peter og Annette Hørning og er et aktivitetshus og vinhus på Amager,- sammen men danseskolen, yoga og hygge i café Fru Hørning.

Til vores events med vinsmagninger/ ølsmagninger med middag, er vi passioneret og inspireret af det danske, franske og spanske køkken, hvor vi lægger vægt på den gode smag med kvalitet.

I vores smukke lounge har du mulighed for at afholde en skøn fest eller deltage i forskellige events, hvor der lægges vægt på luksus, hygge og storytelling og hvor man føler sig velkommen som i et privat hjem.. 

CVR: 27896782

smiley

black-facebook-box-fill  black-instagram-fill

Kontakt os i dag!

Telefon​

Mobil​

Hverdage mellem 08.00 - 20.00

Du kan også kontakte os på mail: info@horninghuset.dk