Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

​Profil​

Parret Peter og Annette Hørning står bag Hørning Huset samt Villa Hørning i Spanien.

Peter står for alle vinevents med sin kokke- og sommerlierbaggrund. Han er DK mester i blindsmagning i 2017 og det er passion og kærlighed til mad samt vin, der præger alle husets spændende mad-events.

Annette kører hovedsagligt danseskolen samt husets spirituelle events.

Om Peter

Peter Hørning er køkkenchefen og ejer af Hørning Huset, som hans forældre og dansere Eva og Flemming Hørning ejede. Han er uddannet kok og sommelier.

Den mad jeg har passion for at lave, er inspireret fra det danske, spanske og franske køkken.

Han er kendt for at lave alt fra bunden og kvalitet går ikke på kompromis. Mange gæster taler tit om hans saucer, der har simret i mange, mange timer og som flere kommer langvejs for at købe med hjem til særlige lejligheder.

Her bliver der ikke talt kalorier, når der kokkereres. Skal det være, så skal det være - så må man hellere tælle kalorier resten af året, end når det skal være lækker mad i gourmetstil, er Peters motto.

Sommelier

Ud over at være uddannet kok og med en brændende passion for at lave god mad, så er Peter også uddannet sommelier. Han er en vinnørd og er stolt af at sige det højt. Den store passion for vin og dens tilblivelse deler han ud af til sine vinsmagninger her i Hørning Huset, hvor han går meget op i sin story telling og at finde de rigtige retter til vinene.

Vinimportør

Hørning Huset importerer spansk og tysk vin hjem til huset, som parret selv har rejst ud for at finde samt Champagne. Kun det bedste duede og der serveres ikke vine og Champagner Grand Cru, som man ikke selv er topfan af.

Vinene fra Spanien er fra eget nabolag i søsterhuset Villa Hørning, der er beliggende i Malagas bjerge og som er kommet ind i Hørningfamiliens liv i 2021.

Dansk mester i blindsmagning

Peter Hørning​ blev - med sit vinteam 'Hørning Mad og Vin' - Danmarksmester i blindsmagning/ vinsmagning i 2017. Vin er en hobby men samtidig også noget, der bruges meget tid på. Når andre læser skønlitteratur, læses der vinanmeldelser og vinbøger i stor stil.

Peter og Annette bag Hørning Huset​

Danselærer og livsnyder

Når kokken og sommerlier'en ikke gemmer sig i sit køkken, bygger om i det ene eller andet hus, eller lever livet med slow living i Malagas bjerge, så underviser Peter i pardans for voksne - Standard- og Latindans på husets danseskole.

Danseskolen hedder Hørning Dans og er en af Københavns ældste danseskoler og et familieforetagende - hvor danseskolen har eksisteret siden 1925 i huset.

Peter og Annette overtog danseskolen efter Peters forældre og tidligere danske mestre i dans Eva og Flemming Hørning for over 15 år siden

  • Læs om  mad- & vinarrangementerne HER
  • Læs om Hørning Husets danseskole HER

​​

Kogebogsforfatter

Peter er forfatter til kogebogen om livet 'Kokken & Kærligheden', der udkom i slutningen af 2015. Denne kogebog er hans bud på hvad, der rykker af mad til forskellige, skønne amerikanske vine.

Han har stor indsigt i den amerikanske mad- og vinkultur, da han - før han blev selvstændig - fløj for SAS i 22 år og har tilbragt mange, mange timer over there.

Kogebogen "Kokken & Kærligheden" er både en kogebog OG en selvbiografi, som også handler om livet på godt og ondt.

Bogen har rørt mange mennesker og her er en feed back, jeg fik fra en læser, lige da bogen udkom:

Udtalelse fra en læser af 'Kokken & Kærligheden':

"Nu har jeg læst din bog med alle de private afsnit. Jeg har grædt, grint, været lidt flov og jeg er ikke mindst blevet glad og inspireret ... nu vil jeg kigge lidt på madopskrifterne", af Liss Camilla

Annette Sahara Hørning

Kæreste, kone og kvinden bag Hørning Huset

​Annette Sahara Hørning er fruen i Hørning Huset. Ud over at være danselærer i Showdans samt Ballroom Fitness og medunderviser i pardans hos Hørning Dans, så har hun helt sit eget liv - som ikke har noget med Peters passion for vin at gøre.

Hos Annette fylder spiritualitet, dans og terapeutiske uddannelser meget. Nu også med en passion for yoga, så det er selvfølgelig også blevet en del af Hørning Huset.

Annette har et bankende iværksætter-hjerte, som flyder over med nye tiltag og idéer hele tiden og besluttede sig i 2021 for også at være leverandør af det skønne indretningsbrand Chic Antique, som hun indrettede gårdhaven/ café Fru Hørning i huset med.

Hér kan gæsterne - ud over at købe skøn kvalitetskaffe og lækre morgenmadsfristelser om lørdagen, købe stole, skabe, lysestager, lamper o.a. med hjem og blive inspireret af stilen i Hørning Huset.

Annette har læst psykoterapi i 4 år og er mindfulnessinstruktør og uddannet sexolog. Hun er altid i gang og i øjeblikket bruges meget af tiden i huset - når hun ikke er i Villa Hørning i Spanien og indrette - også med at skrive en selv-reflekteringsbog til kvinder, som 'nok udkommer på et tidspunkt'.

Hørning Huset er en multi-arena - hvor der aldrig soves.

Fuldstændig fantastisk nytårsmiddag med den lækreste vinmenu til.


Tak!

Fantastisk nytårsmiddag

Jette Dam

Vi fik de bedste frikadeller med god salat og dejlig sauce.


Tusinde tak for god mad!

Virkelig god mad

Karen Gleisner

Super dejligt, og virkelig velsmagende aftensmad / take away
​- og så til en god pris!

Der var ovenikøbet en lille ekstra overraskelse med i posen - en dejlig salat.


Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

Velsmagende aftensmad

Tina Sejr Ditlevsen

​- Altid nye og spændende tilt​ag og arrangementer i Hørning Huset

Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Om firmaet

Hørning Huset drives af ægteparret Peter og Annette Hørning og er et aktivitetshus og vinhus på Amager.

Vi er passioneret og inspireret af det danske, franske og italienske køkken, hvor vi lægger vægt på den gode smag med god mad og vin. 

I vores smukke selskabslokale, har du mulighed for at afholde en skøn fest eller deltage i forskellige events. 

CVR: 27896782

smiley

black-facebook-box-fill  black-instagram-fill

Kontakt os i dag!

Telefon​

Mobil​

Hverdage mellem 08.00 - 20.00

Du kan også kontakte os på mail: info@horninghuset.dk