Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

​Profil​

Parret Peter og Annette Hørning står bag Hørning Huset samt Villa Hørning i Spanien. Deres filosofi er at dele det, de har og kan. 

Alt hos dem handler om 'det gode liv' og gennem deres 30 årige ægteskab og med 6 børn er de inspiratorer for andre - som kommer deres vej,- enten gennem husets events eller danseskole. 

Multiarenaen Hørning Huset er ikke et kedeligt sted men en mere end 100 årig perle på Amager i en palævilla, som aldrig sover og hvor to iværksætterhjerter bor, arbejder og lever.

- Læs mere om dit private selskab i Hørning Huset her

- Læs mere om de nyeste MIDDAGSEVENTS her

- Læs mere om Hørning Dans her

- Find husets frisør her eller spiritualitet her

- Find inspiration fra husets boligindretning her

Om Peter

Peter Hørning er køkkenchefen og ejer af Hørning Huset, som hans forældre og dansere Eva og Flemming Hørning ejede. Han er uddannet kok og uddannet sommelier. Han har fløjet i SAS i 22 år og har fra alle sine rejser i forskellige kulturer en stor kulinarisk viden.

"Den mad jeg har passion for at lave, er inspireret fra det danske, spanske og franske køkken.

Han er kendt for at lave alt fra bunden og kvalitet går ikke på kompromis. Mange gæster taler tit om hans saucer, der har simret i mange, mange timer og som flere kommer langvejs for at købe med hjem til særlige lejligheder. Samtidig har han en stor indsigt i vegansk mad og alternativer, da hans kone Annette kun har været plantespisende fra 2016.

I Peter's mad bliver - som kun laves med kærlighed - bliver der ikke talt kalorier, når der kokkereres. Skal det være, så skal det være - så må man hellere tælle kalorier resten af året, end når det skal være lækker mad i gourmetstil, er Peter's motto.​

Masser af vinviden og hang til nørderi er en del af Peters karakter,- derfor har han også events med vinsmagninger for nørder samt vineksperter i kalenderen her.​

Sommerlier​

Ud over at være uddannet kok og med en brændende passion for at lave god mad, så er Peter også uddannet sommelier. Han er en vinnørd og er stolt af at sige det højt. Den store interess for vin og dens tilblivelse deler han ud af til sine vinsmagninger her i Hørning Huset, hvor han går meget op i sin story telling og at finde de rigtige retter til vinene.

Vinimportør

Hørning Huset importerer spansk og tysk vin hjem til huset, som parret selv har rejst ud for at finde samt Champagne. Kun det bedste duer og der serveres ikke vine og Champagner Grand Cru, som man ikke selv er topfan af.

Vinene fra Tyskland samt Champagnen er fra små familiedrevede virksomheder og som huset selv kan relatere til.

Vinene fra Spanien er fra eget nabolag af søsterhuset Villa Hørning, der er beliggende i Malagas bjerge og som er kommet ind i Hørningfamiliens liv i 2021.

Dansk mester i blindsmagning

Peter Hørning​ blev - med sit vinteam 'Hørning Mad og Vin' - Danmarksmester i blindsmagning/ vinsmagning i 2017. Vin er en bare mere end en hobby og noget, der bruges meget tid på. Når andre læser skønlitteratur, læses der vinanmeldelser og vinbøger i stor stil hos husets kok og sommerlier.

Peter og Annette bag Hørning Huset​

Danselærer og livsnyder

Når kokken og sommerlier'en ikke gemmer sig i sit køkken - bygger om i det ene eller andet hus, eller lever livet med slow living i Malagas bjerge - så underviser Peter i pardans for voksne - Standard- og Latindans på husets danseskole.

Danseskolen hedder Hørning Dans og er en af Københavns ældste danseskoler og et familieforetagende - hvor danseskolen har eksisteret siden 1925.

Peter og Annette overtog danseskolen efter Peters forældre og tidligere danske mestre i dans Eva og Flemming Hørning for over 15 år siden

  • Læs om  mad- & vinarrangementerne HER
  • Læs mere om Hørning Husets danseskole HER

​​

Kogebogsforfatter

Peter er forfatter til kogebogen om livet 'Kokken & Kærligheden', der udkom i slutningen af 2015. Denne kogebog er hans bud på hvad, der rykker af mad til forskellige, skønne amerikanske vine.

Han har stor indsigt i den amerikanske mad- og vinkultur - før han blev selvstændig - fra sit virke i SAS med mange rejser 'over there'.

​Kogebogen "Kokken & Kærligheden" er både en kogebog OG en selvbiografi, som også handler om livet på godt og ondt.

Der er ingen sugar coating og bogen har rørt mange mennesker, og her er en feed back, der kom fra en læser, lige efter bogen var udkommet:

"Nu har jeg læst din bog med alle de private afsnit. Jeg har grædt, grint, været lidt flov og jeg er ikke mindst blevet glad og inspireret ... nu vil jeg kigge lidt på madopskrifterne", af Liss Camilla

Annette Sahara Hørning

Kæreste, kone og kvinden bag Hørning Huset

​Annette Sahara Hørning er fruen i Hørning Huset. Ud over at være danselærer i Showdans samt Ballroom Fitnessinstruktør og medunderviser i pardans hos Hørning Dans, så har hun helt sit eget liv - som ikke har noget med Peters passion for vin at gøre. Hvis hun skal være ærlig, så er hun mest til mørk øl og kulørte drinks med parasoller,- derfor finder du også ølsmagninger i husets eventkalender.

Hos Annette fylder dans, kropbevidsthed, kost samt terapeutiske uddannelser meget,- nu også med en passion for yoga, så det er selvfølgelig også blevet en del af Hørning Huset.

Kalenderen er ved at blive opdateret med yoga retreats, dance camps og pardans med gourmetmad i Spanien hos Villa Hørning.

Smukke stole, anderledes lamper, skabe med antik look, potter og skåle o.a. kan nu købes fra Hørning Huset, der er leverandør af mærket Chic Antique og som Annette storelsker.

Den fødte iværksætter og inspirator

​Fruen i huset har et bankende iværksætter-hjerte, som flyder over med nye tiltag og idéer hele tiden og besluttede sig i 2021 for også at være leverandør af det skønne indretningsbrand Chic Antique, som hun har indrettet gårdhaven/ café Fru Hørning i huset med.

Hér kan gæsterne - ud over at købe skøn kvalitetskaffe og køkkenets lækre morgenmads-fristelser om lørdagen - købe stole, skabe, lysestager, lamper o.a. med hjem og blive inspireret af stilen i Hørning Huset. Det hele falder tilbage på filosofien 'at dele og inspirere' - så nu finder du også salg af brugskunst og møbler i 'fransk landstil' i Hørning Huset.

- Husets webshop med alle de lækre indretningsting er her

Når man siger Hørning Huset kommer man ikke uden om 'alt det spirituelle som øjet ikke ser' og som Annette i mange år har brugt mange timer på, sammen med anerkendte medier fra udlandet, som har gæstet huset.

I øjeblikket kan man booke en spirituel samtale, som du kan læse mere om her.

Hørning Huset er en multi-arena - hvor der aldrig soves,- men det har læseren vist nok fundet ud af allerede ikke sandt?

Annette har læst psykoterapi i 4 år og er mindfulnessinstruktør og er uddannet sexolog. Hun er altid i gang og i øjeblikket bruges meget af tiden i huset - når hun ikke er i Villa Hørning i Spanien og indrette - også med at skrive en selv-reflekteringsbog til kvinder om at bevare det gode parforhold, som 'nok udkommer på et tidspunkt'.

Har du nogle spørgsmål, ideer eller andet du kunne tænke dig at tale med os om, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@horninghuset.dk

Fuldstændig fantastisk nytårsmiddag med den lækreste vinmenu til.


Tak!

Fantastisk nytårsmiddag

Jette Dam

Vi fik de bedste frikadeller med god salat og dejlig sauce.


Tusinde tak for god mad!

Virkelig god mad

Karen Gleisner

Super dejligt, og virkelig velsmagende aftensmad / take away
​- og så til en god pris!

Der var ovenikøbet en lille ekstra overraskelse med i posen - en dejlig salat.


Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

Velsmagende aftensmad

Tina Sejr Ditlevsen

​- Altid nye og spændende tilt​ag og arrangementer i Hørning Huset

Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Om firmaet

Multiarenaen Hørning Huset drives af ægteparret Peter og Annette Hørning og er et aktivitetshus og vinhus på Amager,- sammen men danseskolen, yoga og hygge i café Fru Hørning.

Til vores events med vinsmagninger/ ølsmagninger med middag, er vi passioneret og inspireret af det danske, franske og spanske køkken, hvor vi lægger vægt på den gode smag med kvalitet.

I vores smukke lounge har du mulighed for at afholde en skøn fest eller deltage i forskellige events, hvor der lægges vægt på luksus, hygge og storytelling og hvor man føler sig velkommen som i et privat hjem.. 

CVR: 27896782

smiley

black-facebook-box-fill  black-instagram-fill

Kontakt os i dag!

Telefon​

Mobil​

Hverdage mellem 08.00 - 20.00

Du kan også kontakte os på mail: info@horninghuset.dk