Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af tysk vin & champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

Covid-19 og Hørning Husets forholdsregler
Vi ønsker at vores gæster til vinevents og i Women's Club skal føle sig velkomne og trygge.
Læs hele nyheden
NYT!! Take away og skønne vine.
Take away med simremad og luksuøse middagsretter samt en masse skøn vin fra Hørning Huset.
Læs hele nyheden
NYT!!! Eksklusive musikevents i Hørning Huset
Nu inviteres du ind til luksus og eksklusive intimkoncerter med anerkendte musikere i den smukkeste dansesal, hvor vi har taget højde for alle Covid-19 restriktioner.
Læs hele nyheden
SPIRITUALITET af Annette Hørning
I Hørning Huset er der skam også liv mellem væggene, da Annette Sahara Hørning har 'hvad øjet kke ser' på programmet.
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden

​Profil​

Kok

Jeg hedder Peter Hørning. Jeg er køkkenchefen og ejeren af Hørning Huset . Jeg er uddannet kok og sommelier.

Den mad jeg har passion for at lave, er inspireret fra det danske, franske og italienske køkken.

Jeg laver alt fra bunden og kvalitet hos mig går ikke på kompromis. 

Når vi taler rigtig god smag lavet helt fra bunden, så tæller jeg heller ikke kalorier, når jeg kokkererer. Skal det være, så skal det være - så må vi hellere tælle kalorier resten af året, end når det skal være super festmad.

Sommelier

Ud over at være uddannet kok og med en brændende passion for at lave god mad, så er jeg også uddannet sommelier. Jeg er en vinnørd og er stolt af at sige det højt. Min anden store passion for vin og dens tilblivelse deler jeg ud af til mine vinsmagninger her i Hørning Huset.

Vinimportør

Jeg importerer amerikansk og god tysk vin hjem til huset her. Disse vine et et godt bud på god vin og en stor del af alle vores spændende vinsmagninger, der ligger i kalenderen i disse dage. 

Dansk mester i blindsmagning

Jeg​ blev - med mit vinteam 'Hørning Mad og Vin' Danmarksmester i blindsmagning/ vinsmagning i 2017.

Danselærer

Når jeg ikke gemmer mig i mit køkken og lever livet, så underviser jeg i pardans for voksne - Standard- og Latindans. Vores danseskole hedder Hørning Dans og er en af Københavns ældste danseskoler og et familieforetagende - hvor danseskolen har eksisteret siden 1925. Jeg overtog danseskolen efter mine forældre og tidligere danske mestre i dans Eva og Flemming Hørning.

Livsnyder

Jeg lever min passion og hobby. Mad, vin og dans fylder meget i mit liv, som jeg deler huset med min kæreste/kone/forretnings-partner Annette Hørning. Sammen har vi 5 børn.

Når jeg ikke kok, danselærer, far eller sommelier - så er jeg inkarneret ishockey-spiller. Dét er min hobby.

​Masser af arrangementer med vin og mad foldes ud i Hørning Huset - ud over danseundervisning for børn og voksne. Hørning Huset er en mulit-arena - hvor der aldrig soves.

  • Læs om  mad- & vinarrangementerne HER
  • Læs om Hørning Husets danseskole HER

​​

Peter Hørning​

Kogebogsforfatter

Jeg er forfatter til kogebogen om livet 'Kokken & Kærligheden', der udkom i slutningen af 2015. Denne kogebog er mit bud på hvad, der rykker af mad til forskellige, skønne amerikanske vine. Jeg har stor indsigt i den amerikanske mad- og vinkultur, da jeg - før jeg blev selvstændig - fløj for SAS i 22 år.

Da "Kokken & Kærligheden" både er en kogebog OG en selvbiografi, deler jeg ud af mine passioner - lige fra maden til vinen og videre til mit private univers og min store kærlighed til min familie og livet.

Bogen har rørt mange mennesker og her er en feed back, jeg fik fra en læser, lige da bogen udkom:

Udtalelse fra en læser af 'Kokken & Kærligheden':

"Nu har jeg læst din bog med alle de private afsnit. Jeg har grædt, grint, været lidt flov og jeg er ikke mindst blevet glad og inspireret ... nu vil jeg kigge lidt på madopskrifterne", af Liss Camilla

Madlavningslærer

Jeg underviser en gang imellem på forskellige madlavningshold. Det er fra gourmetmad til rene fiskehold og nogle gange rene herrehold. Det er en fantastisk sidebeskæftigelse og jeg nyder det.

Særlige madlavningsworkshops kan man nu tilmelde sig hos mig - hvor der altid laves en 3-retters menu.

Flere booker disse madlavningsworkshops til deres kære i gave, så de selv kan nyde godt at hans/ hendes ny-erhvervede færdigheder i køkkenet efter sådan et arrangement. Disse afholdes i København.

Se den næste madlavningsworkshop HER.

Annette Sahara Hørning

Kæreste, kone og kvinden bag Hørning Huset

​Annette Sahara Hørning er kvinden i Hørning Huset. Ud over at være danselærer i Showdans samt Ballroom Fitness og medunderviser i pardans hos Hørning Dans, så har hun helt sit eget liv, hvor spiritualitet, dans og terapeutiske uddannelser fylder.

Annette har læst psykoterapi i 4 år og er mindfulnessinstruktør og uddannet sexolog. Hun er altid i gang og i øjeblikket bruges meget af tiden i huset også med at skrive en selv-reflekteringsbog til kvinder, som udkommer i 2020. 

Hun starter en kvindeloge 'GODDESS TEMPLE' med en masse interessante events kun for kvinder fra d. 1. januar 2020, hvor der er garanti for, at huset kommer til at gynge med masser af spændende møder med oplæg, fester, workshops, foredrag og intim-koncerter.

Annette har samarbejde med musiker Mads Mathias om spændende intim-koncerter med interessante kunstnere er i ærmet - hvor man bliver forkælet med bobler og kanapéer af husets kokke og sommeliers (for alle med interesse i musik, luksus og selvforkælelse). Se de næste musikevents her.

Sagde jeg, at det var kedeligt i Hørning Huset?

//Peter Hørning