Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af amerikansk & tysk vin +champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

NU er den her: WINEMAKER'S DINNER
Det er DIN helt unikke mulighed for at få en på opleveren... Der kommer fint besøg til byen!
Læs hele nyheden
MASSER AF EVENTS
I Hørning Huset via den spændende webshop Anath.dk finder du netop dine muligheder for glæde med events indenfor SELVFORKÆLELSE
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Spørgsmål og informationer
Hørning Huset har mange forskellige arrangementer - og måske kan du ikke altid lige finde det, du søger?
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden
PRESSEMEDDELELSE
"Kokken & Kærligheden" Kogebogen om livet - som ikke helt er set før...
Læs hele nyheden
Frække fredag - Vinsmagning og gourmetmiddag
Nye gode vinsmagninger med et strejf af fredagshygge, god stemning, 8 vine, middag - kun i skæret fra stearinlys. Det er den ypperste kæresteaften eller venindeaften, hvor selvforkælelse og luksus er i total i fokus.
Læs hele nyheden

​Profil​

Kok

Jeg hedder Peter Hørning. Jeg er køkkenchefen og ejeren af Hørning Huset samt Hørning Mad & Vin selskabslokale. Jeg er uddannet kok og sommelier.

Den mad jeg har passion for at lave, er inspireret fra det danske, franske og italienske køkken.

Jeg laver alt fra bunden og kvalitet hos mig går ikke på kompromis. 

Når vi taler rigtig god smag lavet helt fra bunden, så tæller jeg heller ikke kalorier, når jeg kokkererer. Skal det være, så skal det være - Så må vi hellere tælle kalorier resten af året, end når det skal være super festmad.

Sommelier

Ud over at være uddannet kok og med en brændende passion for at lave god mad, så er jeg også uddannet sommelier. Jeg er en vinnørd og er stolt af at sige det højt. Min anden store passion for vin og dens tilblivelse deler jeg ud af til mine vinsmagninger her i Hørning Huset.

Vinimportør

Jeg importerer amerikansk og god tysk vin hjem til huset her. Disse vine et et godt bud på god vin og en stor del af alle vores spændende vinsmagninger, der ligger i kalenderen i disse dage. 

Dansk mester i blindsmagning

Jeg​ blev - med mit vinteam 'Hørning Mad og Vin' Danmarksmester i blindsmagning/ vinsmagning i 2017.

Danselærer

Når jeg ikke gemmer mig i mit køkken og lever livet, så underviser jeg i pardans for voksne - Standard- og Latindans. Vores danseskole hedder Hørning Dans og er en af Københavns ældste danseskoler og et familie-foretagende - hvor danseskolen har eksisteret siden 1925. Jeg overtog danseskolen efter mine forældre og tidligere danske mestre i dans Eva og Flemming Hørning.

Livsnyder

Jeg lever min passion og hobby. Mad, vin og dans fylder meget i mit liv, som jeg deler huset med min kæreste/kone/forretnings-partner Annette Hørning. Sammen har vi 5 børn. 

Når jeg ikke kok, danselærer, far eller sommelier - så er jeg inkarneret ishockey-spiller. Dét er min hobby.

​​

Madlavningslærer

Jeg underviser en gang imellem på forskellige madlavningshold. Det er fra gourmetmad til rene fiskehold og nogle gange rene herrehold. Det er en fantastisk sidebeskæftigelse og jeg nyder det. 

Særlige madlavningsworkshops kan man nu tilmelde sig hos mig - hvor der altid laves en 3-retters menu. 

Flere booker disse madlavningsworkshops til deres kære i gave, så de selv kan nyde godt at hans/ hendes ny-erhvervede færdigheder i køkkenet efter sådan et arrangement. Disse afholdes i København.

Se den næste madlavningsworkshop HER.

Masser af arrangementer med vin og mad foldes ud i Hørning Huset - ud over danseundervisning for børn og voksne. Hørning Huset er en mulit-arena - hvor der aldrig soves.

  • Læs om vinarrangementerne HER
  • Læs om Hørning Husets danseskole HER

Forfatter

Jeg er desuden forfatter til kogebogen om livet 'Kokken & Kærligheden', der udkom i slutningen af 2015. Denne kogebog er mit bud på hvad, der rykker af mad til forskellige, skønne amerikanske vine. Jeg har stor indsigt i den amerikanske mad- og vinkultur, da jeg - før jeg blev selvstændig - fløj for SAS i 22 år.

Da "Kokken & Kærligheden" både er en kogebog OG en selvbiografi, deler jeg ud af mine passioner - lige fra maden til vinen og videre til mit private univers og min store kærlighed til min familie og livet.

Bogen har rørt mange mennesker og her er en feed back, jeg fik fra en læser, lige da bogen udkom:

"Nu har jeg læst din bog med alle de private afsnit. Jeg har grædt, grint, været lidt flov og jeg er ikke mindst blevet glad og inspireret ... nu vil jeg kigge lidt på madopskrifterne", af Liss.


Forsidebilledet af fra bogen 'Kokken & Kærligheden', hvor jeg står med min store kærlighed Annette.

Kæreste

​Annette Hørning er kvinden i Hørning Huset. Ud over at være danselærer i Showdans samt Ballroom Fitness og medunderviser i pardans hos Hørning Dans, så har hun helt sit eget liv, hvor spiritualitet, dans og terapeutiske uddannelser fylder.

Annette kan ikke lade være med at blogge. Hun er ret så ærlig og meget åben i sine blogindlæg i hendes livsstilsblog 'Anderledes familie'.  Der sparres ikke på ærligheden og sin direkte måde at beskrive livet som Annette i Hørning Huset på!

Sagde jeg, at det var kedeligt i Hørning Huset?

//Peter Hørning

Min kæreste og kone gennem mere end 25 år  

Annett​e Sahara Hørning

Firmainfo​

​Hørning Huset / Hørning Mad og Vin

CVR: 27896782

Kontakt​

Tlf: 2216 2516  /  6012 6099

Mail: info@horninghuset.dk​