Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Om Villa Hørning​

Villa Hørning i Malagas bjerge kom til live i månederne, da Corona i det meste af 2020-21 havde lukket vores forretninger ned,- både Hørning Huset samt Hørning Dans.

Vi var, som resten af verden i et mindre chok og røg ud i en eksistentiel livskrise, hvor vi kiggede på hinanden og sagde til hver især: "Hvad så? Hvis vi ikke overlever disse nedlukninger og denne Corona-tid med vores forretninger, hvad kunne du så tænke dig, vi skulle leve af og lave i fremtiden?"

Det blev til mange tanker og mange ord. Frem og tilbage. 

En ting vi som par var helt enige om var, at hvis vi ikke skulle være i palævillaen på Amager længere, grundet krise og Coronanedlukning, så ville vil flytte til udlandet og skabe et nyt liv.

Det var tanker og planer om ENTEN/ ELLER.

Forskellen på mange andre, som sikkert også har haft mange tanker, krise med job/ familie/ Corona o.a. var og er, at vi faktisk endte med at udleve de ord, som vi sagde til hinanden. Vi så at sige realiserede en ny virkelighed, som ikke kun skulle forblive snak, reflektion og filosofering.

Vi gav os ikke kun hen til tankerne, talestrømmen og drømmen om at leve et andet sted, i et nyt land og starte et nyt liv. Vi holdte fast i idéen og da Corona lukkede forretningerne op for en tid, inden vi lukkede ned igen, valgte vi at gå hele vejen og finde et nyt 'hjem', en 'ny forretning', en 'ny chance i livet' med et hus i Spanien.

Det blev til VILLA HØRNING.

Men det blev ikke til et enten/ eller​, som vi troede først. 

Det blev til et både/ og.


En meget tidlig og diset morgenstund i Villa Hørning 700 m. over havets overflade, mens solen viser sit livstegn over bjergene, som er udsigten fra villaen i Malagas bjerge.​

​Vi blev også enige om, i denne eksistentielle krise, hvor vi ikke vidste, om vi var købte eller solgte i, at pension det skulle vi i hvert fald ikke på. Vi er iværksættere by heart - så pensionen blev investeret i købet af huset i Spanien.​

​Nogle gange må man sætte en indsats ind for at vinde sejren og det valgte vi så at gøre.

"Vo intet vover - intet vinder.

​Den smukkeste fine, lille perle af et hvidt hus i bjergene blev fra tanke til manifestation født ind i vores liv, - et sted 700 m. over havets overflade blandt bakker, dale og bjerge, hvor lyden er så stillestående, at man kan høre sin egen tinnitus og hvor alt foregår i slow living.

Hér føles hver dag som en skøn lørdag med frihed og ingen begrænsninger.

Lyder det ikke fantastisk? Vovet ja, men vi tænkte: "Ja, hvad er det værste, som kan ske - HVO INTET VOVER, INTET VINDER".

Villa Hørning er nu en realitet og så må vi se, hvor det bringer os hen. Hørning Huset har vi stadig og vi løber ingen vegne, men Villa Hørning er et søsterhus, hvor planen er, at der skal laves dance camps, gourmetmiddage med lokal mad og vinsmagninger, danse-events for voksne, yoga-retreats i luksus med privat kok, bobler samt meget, meget mere.

Er du nysgerrig efter mere, så følg os på INSTAGRAM, hvor vi er meget aktive og hvor alt bliver slået op med billeder, videoer, story telling og information.

Nyhedsbrevet her kan du også tilmelde dig,- så er du nogenlunde ajour.

Ses vi? Husk livet skal levet og ikke kun overleves.

Fuldstændig fantastisk nytårsmiddag med den lækreste vinmenu til.


Tak!

Fantastisk nytårsmiddag

Jette Dam

Vi fik de bedste frikadeller med god salat og dejlig sauce.


Tusinde tak for god mad!

Virkelig god mad

Karen Gleisner

Super dejligt, og virkelig velsmagende aftensmad / take away
​- og så til en god pris!

Der var ovenikøbet en lille ekstra overraskelse med i posen - en dejlig salat.


Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

Velsmagende aftensmad

Tina Sejr Ditlevsen

​- Altid nye og spændende tilt​ag og arrangementer i Hørning Huset

Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Om firmaet

Multiarenaen Hørning Huset drives af ægteparret Peter og Annette Hørning og er et aktivitetshus og vinhus på Amager,- sammen men danseskolen, yoga og hygge i café Fru Hørning.

Til vores events med vinsmagninger/ ølsmagninger med middag, er vi passioneret og inspireret af det danske, franske og spanske køkken, hvor vi lægger vægt på den gode smag med kvalitet.

I vores smukke lounge har du mulighed for at afholde en skøn fest eller deltage i forskellige events, hvor der lægges vægt på luksus, hygge og storytelling og hvor man føler sig velkommen som i et privat hjem.. 

CVR: 27896782

smiley

black-facebook-box-fill  black-instagram-fill

Kontakt os i dag!

Telefon​

Mobil​

Hverdage mellem 08.00 - 20.00

Du kan også kontakte os på mail: info@horninghuset.dk