Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Pressemeddelse

Vin-vinder: Ny danmarksmester i blindsmagning

Sommelier Peter Hørning kan nu kalde sig danmarksmester i blindsmagning af vin. Viden og ikke mindst passion for faget har ført ham til der, hvor er han nu, siger han selv om sin sejr.

At kende sit fag til bunds. At forfølge sit mål om at blive den bedste til det – det kræver flid, viden – og passion.

Peter Hørning har alle ingredienserne. Som uddannet sommelier og kok rejste han i mange år verden tynd som steward og purser i SAS, indtil han selv sagde stop og slog landingshjulene ud hjemme på Amager.

Han besluttede sig for at blive selvstændig og udleve den drøm, han i mange år havde haft om at være 'herre i eget hus'. For at kunne forfølge den og få sit eget sted i København overtog han sine forældres kendte gamle danseskole ude på Amager i en spændende patriciervilla – et sted folk har valfartet til siden 1925 for at danse. Igennem tretten år byggede han en forretning op, som ikke findes andre steder i København. Det blev en blomsterne vinklub, der så dagens lys der, og en masse spændende vinsmagninger med middage.

-Jeg ved, jeg kan inspirere andre ved at vise, at det er det hele værd at følge sin passion og sin drøm. Vi lever kun en gang og hvorfor så ikke leve fuldt ud uden frygt. At jeg tør stå her og vise verden, at man kan det, man tror på - uden nykker eller mystik - har været min ledetråd i det at turde være god til mit erhverv og til det, jeg brænder for, siger Peter Hørning.

Sidste år udgav han kogebogen "Kokken og Kærligheden" med nogle af sine egne yndlingsretter og tilhørende vine, krydret med personlige beretninger og tips til sammensætning af vin og mad.​

​Vinakademiet uddanner sommeliers – altså vineksperter – fra hele Norden. Og som kronen på værket afholder Vinakademiet for fjerde år i træk DM i blindsmagning.

Mere end hundrede vineksperter deltog i danmarksmesterskabet, som blev holdt på Hotel- og Restaurantskolen i København. Eksperterne var delt op i hold, hver med ca. tre deltagere.

I hovedrunden blev der smagt på tolv vine, og hvert hold skulle give deres bud på område, druesort, årgang, producent mv. De tre bedste hold gik derefter videre til finalen og smagte dermed yderligere tre vine.

Årets danmarksmester blev Peter Hørning, Steffen Overgaard Feddersen og Søren Erslew fra Hørning Mad og Vin.

​​

Kogebogen ”Kokken og kærligheden” udkom i 2015 på eget forlag.​

Evt. yderligere oplysninger hos Peter Hørning, som træffes på tlf. 60 12 60 99.

Fuldstændig fantastisk nytårsmiddag med den lækreste vinmenu til.


Tak!

Fantastisk nytårsmiddag

Jette Dam

Vi fik de bedste frikadeller med god salat og dejlig sauce.


Tusinde tak for god mad!

Virkelig god mad

Karen Gleisner

Super dejligt, og virkelig velsmagende aftensmad / take away
​- og så til en god pris!

Der var ovenikøbet en lille ekstra overraskelse med i posen - en dejlig salat.


Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

Velsmagende aftensmad

Tina Sejr Ditlevsen

​- Altid nye og spændende tilt​ag og arrangementer i Hørning Huset

Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Om firmaet

Multiarenaen Hørning Huset drives af ægteparret Peter og Annette Hørning og er et aktivitetshus og vinhus på Amager,- sammen men danseskolen, yoga og hygge i café Fru Hørning.

Til vores events med vinsmagninger/ ølsmagninger med middag, er vi passioneret og inspireret af det danske, franske og spanske køkken, hvor vi lægger vægt på den gode smag med kvalitet.

I vores smukke lounge har du mulighed for at afholde en skøn fest eller deltage i forskellige events, hvor der lægges vægt på luksus, hygge og storytelling og hvor man føler sig velkommen som i et privat hjem.. 

CVR: 27896782

smiley

black-facebook-box-fill  black-instagram-fill

Kontakt os i dag!

Telefon​

Mobil​

Hverdage mellem 08.00 - 20.00

Du kan også kontakte os på mail: info@horninghuset.dk