Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Annette Sahara Hørning er kvinden bag alle de spirituelle events i Hørning Huset:

​"For mig handler spiritualitet om at søge inspiration hele tiden til det gode liv med masser af kvalitet og de gode valg for os selv, så vi kan være tilstede i livet - hver dag. Vi er nødt til at have krop, sind og ånd med i bevidstheden og vores valg, for at kunne skabe det gode liv for os selv. Vi kan vælge at være vågne og ikke bare lulle os ind i gode, gamle vaner... 

Lever vi? Eller overlever vi bare og lader den ene uge overtage den næste? Dét at være bevidst og prøve at tage de gode valg, er spiritualitet for mig. At bruge sin intuition og at lytte til sin indre stemme samt at sanse, at nyde og at holde fast i lykken, når den viser sig. Derfor er det også vigtigt for mig at bruge Hørning Huset samt den smukke gamle dansesal til spirituelle events og meet ups."

Annette Sahara Hørning - en af ansigterne bag Hørning Huset og Hørning Dans samt det spirituelle fællesskab 'ANNATTA medieskab og transpersonlig udvikling' på fb.

Smukke omgivelser og en palævilla med en særlig stemning, hvor der har været spiritualitet i mange år, danner rammen om de spirituelle events.

Spirituel rådgivning

Du kan nu booke en enetime med Annette: En spirituel rådgivningssamtale (clairvoyance) på 60 minutter.

Prisen er kr. 950,- ​

"Jeg har beskæftiget mig med det spirituelle igennem mange år - både med klientarbejde samt med en spiritistisk forening tilbage i 2013. Jeg er psykoterapeut og uddannet sexolog, og mit kald har altid været i den spirituelle retning, hvor det clairvoyante og intuitive har vægtet højest.

Jeg er både uddannet clairvoyant og healer (trance, Reiki og spirituel healing) for flere år siden, og har igennem årene arbejdet med spirituelle grupper /udviklingscirkler, meditationsgrupper, clairvoyante workshops, åbne og lukkede udviklingscirkler, fysisk medieskab m.m. - sammen med nogle af de dygtigste udenlandske medier inden for feltet her i Hørning Huset.

Jeg har en stærk intuition, ser og mærker mere end de fleste, og kva mit eget arbejde med min egen personlige udvikling, mit erhverv, uddannelser samt livserfaring - har jeg en stor menneskelig indsigt, høj moral og pædagogisk måde at videregive informationer til klienten på i trygge rammer.

Men vær beredt på, at jeg ikke 'sugar coater' beskederne og pakker det ind, så det passer ind i de gængse rammer og mister værdi. Jeg vægter ærlighed og autenticitet højt og hvad jeg får ind af informationer, giver jeg videre til min klient.

Ved at have siddet i egne udviklingscirkler igennem mange år, for netop at udvikle mig spirituelt selv, er min kontakt/ kanal til åndelighed skærpet og på mange af områderne har jeg gået vejen selv, så jeg kan tage mine klienter langt i deres egen søgen og proces fra erfaring og på et intuitivt plan, som for klienten kan være transformerende og givende.

Til spirituel rådgivning hos mig kan emnerne blandt andet omhandle: Parforhold/ kærlighed, job, uddannelse, økonomi, fortid/fremtidsmuligheder, sorg, krise, virksomhed i forhold til beslutninger, personale samt potentialer og personlig udvikling o.a.

Der kan være mulighed (uden garanti) for afdødekontakt - dette kan frabedes."

Kontakt mig på info@horninghuset.dk

Fuldstændig fantastisk nytårsmiddag med den lækreste vinmenu til.


Tak!

Fantastisk nytårsmiddag

Jette Dam

Vi fik de bedste frikadeller med god salat og dejlig sauce.


Tusinde tak for god mad!

Virkelig god mad

Karen Gleisner

Super dejligt, og virkelig velsmagende aftensmad / take away
​- og så til en god pris!

Der var ovenikøbet en lille ekstra overraskelse med i posen - en dejlig salat.


Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

Velsmagende aftensmad

Tina Sejr Ditlevsen

​- Altid nye og spændende tilt​ag og arrangementer i Hørning Huset

Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Om firmaet

Multiarenaen Hørning Huset drives af ægteparret Peter og Annette Hørning og er et aktivitetshus og vinhus på Amager,- sammen men danseskolen, yoga og hygge i café Fru Hørning.

Til vores events med vinsmagninger/ ølsmagninger med middag, er vi passioneret og inspireret af det danske, franske og spanske køkken, hvor vi lægger vægt på den gode smag med kvalitet.

I vores smukke lounge har du mulighed for at afholde en skøn fest eller deltage i forskellige events, hvor der lægges vægt på luksus, hygge og storytelling og hvor man føler sig velkommen som i et privat hjem.. 

CVR: 27896782

smiley

black-facebook-box-fill  black-instagram-fill

Kontakt os i dag!

Telefon​

Mobil​

Hverdage mellem 08.00 - 20.00

Du kan også kontakte os på mail: info@horninghuset.dk