Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af tysk vin & champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

Covid-19 og Hørning Husets forholdsregler
Vi ønsker at vores gæster til vinevents og i Women's Club skal føle sig velkomne og trygge.
Læs hele nyheden
NYT!! Take away og skønne vine.
Take away med simremad og luksuøse middagsretter samt en masse skøn vin fra Hørning Huset.
Læs hele nyheden
NYT!!! Eksklusive musikevents i Hørning Huset
Nu inviteres du ind til luksus og eksklusive intimkoncerter med anerkendte musikere i den smukkeste dansesal, hvor vi har taget højde for alle Covid-19 restriktioner.
Læs hele nyheden
SPIRITUALITET af Annette Hørning
I Hørning Huset er der skam også liv mellem væggene, da Annette Sahara Hørning har 'hvad øjet kke ser' på programmet.
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden

Husets næste events:

MAJ 2021:

JUNI 2021:

  • Lørdag d. 12. juni: Nytårsfest (forsinket) for voksen-dansepar - middag, vin og dans.
  • Fredag d. 18. juni: Spansk luksusmiddag - for jer som måske længes efter at rejse og spise god mad (identisk med maj-eventet)
  • Flere datoer er på vej - hold øje med os eller skriv dig på vores nyhedsbrev, så du får først besked på nye øl-, vin- og middagsevents

AUGUST 2021:

SEPTEMBER 2021:

  • Fredag d. 10. september: Dinner & Dance - middag og danseundervisning begynderniv.  for en enkelt aften - for par (udskudt fra januar grundet Covid-19)
  • Lørdag d. 11. september: Champagnesmagninger med middag - reserver allerede nu for at sikre dig pladsen denne skønne lørdag aften

Det må vi bare med til - BOOK HER

Vinsmagninger & gourmetmiddage, foredrag, kæresteaftener eller musikopleveleser?​

​Du finder det hele i Hørning Huset, hvor vi har byens mest anderledes vinsmagninger, events og gourmetmad. Savner du oplevelser eller mad og vinevents med 'Value for Money', hvor uddannede sommeliers og kokke har orkestreret aftenen med passion for deres virke?

Eller søger du unikke musikoplevelser, hvor dygtige musikere inviterer ind i den gamle, smukke dansesal med et lille og intimt antal publikummer?

Følg Hørning Huset på Facebook tæt for at se udviklingen og den skønne, sunde hjemmelavet mad som take away,  som du kan tage hjem til dine kære, når du selv ønsker en fridag fra madlavningens tegn med hele familien hjemme.

Vores filosofi med Hørning Huset og Hørning Dans i huset her har altid været at dele det, som vi kan og har - så nu er det muligt at smage kokkens gode mad lavet fra bunden hjemme hos dig selv - med den skønne hverdagsmad som take away

Hilser fra
Peter & Annette Sahara Hørning

Besøg vores webshop - hvor der noget for enhver smag, når det kommer til luksus og selvforkælelse:

​www.horninghouse.dk

Se husets Elite-smiley her​

Events i Hørning Huset med middag er ikke en kedelig affære. Det er luksus til priser, man kan forholde sig til!

Professionel vinsmagning i unikke omgivelser

Ud over vinsmagning med mad tilbyder vi også portvinssmagning, og hos os er det derfor altid muligt at finde et spændende arrangement i professionelle rammer. Vi er således i stand til at byde på et arrangement for enhver smag - ligeledes Champagnesmagning og særlige aftener kun for kvinder og kun for mænd - se shoppen her. Det er  kok & sommelier Peter Hørning, der står bag Hørning Husets events med vin- og madarrangementer. Han blev nr. 1 i blindsmagning med sit team i DM 2017.​

Hos os er en vinsmagning således ikke en traditionel vinsmagning, som du kender den. I stedet får du serveret mad af høj kvalitet, mens du hører på spændende fortællinger om den pågældende vin, og vi er derfor et yderst unikt vinhus, der desuden har til huse i mondæne, hyggelige omgivelser i en smuk gammel palævilla med masser af stemning og patina i den smukke gårdhave og husets lounge. Her er det passion for ens virke og interesse, som du mærker, lige så snart du træder ind i denne multiarena og bydes velkommen.

FIND ALLE DE SPÆNDENDE EVENTS HER.