Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

​Selskabslokale og loungen med hyggelig aflukket gårdhave

Velkommen til Hørning Husets lounge, hvor der er fokus på luksus og hvor man har stedet for sig selv, hvis man ønsker at booke et af vores selskabskoncept til en fest.

Det er uden tvivl Amagers hyggeligste rammer i en smuk palævilla og  i Hørning Huset kommer kunden og den høje kvalitet altid i første række, når man booker et event,- privat eller ej.

Du finder galleribillederne nederst på siden.

Vi har lavet et koncept, som er et total-arrangement, hvis du kunne tænke dig at holde din fødselsdag, dit bryllup, en mærkedag eller andet hos os.

Loungen/ selskabslokalet i Hørning Huset med den tilhørende gårdhave er et unikt sted og her føler gæsterne sig hurtigt hjemme.

Vi har de sidste 15 år afholdt masser af selskaber i huset med værtspar, der ønskede at benytte husets fine lokaler samt den overdækkede, stemningsfulde gårdhave til deres private fest uden forstyrrelser.

Prisen er lidt højere end hos øvrige steder på Amager, da du her får mulighed for at afholde dit event i helt unikke omgivelser i en 100 år gammel palævilla, hvor det professionelle går hånd i hånd med det familiære.​​ Hørning Huset er åbent for selskaber i månederne oktober, november, januar, februar og marts.

"En af livets store øjeblikke er, hvor man kan samle venner, familie, bekendte og kolleger til en festlig lejlighed. For mange mennesker er der mere arbejde end fest i forbindelse med afholdelsen af et særligt arrangement. Book dit selskab hos os og du slipper for al arbejdet.

Som gæst og arrangør af egen fest i Hørning Huset, får du ikke kun stillet loungen og gårdhaven samt servering til rådighed. Du vil selv som vært kunne slappe af og være gæst til egen fest. Priserne er i den dyrere ende, men til gengæld er der kun fokus på kun dit selskab og maden er lavet af professionelle kokke og vinene udvalgt af husets kok og uddannet sommerlier Peter Hørning.

Kvalitet, vin- og ølviden samt imødekommenhed og det personlige præg i huset går hånd i hånd med det professionelle, hvor detaljerne ikke er overladt til tilfældigheder i en noget anderledes palævilla, hvor der kun afholdes selskaber med husets 6 timers koncept - dette kan ses HER

​De praktiske gøremål og alle detaljerne overlades trygt til os og vi sørger for, at festen bliver arrangeret efter aftale, ønsker og forventninger.

Maden laves fra bunden og uddannede kokke og chefkokken i Hørning Huset Peter Hørning er kendt for sine saucer, sin mad lavet med passion, og ikke mindst sin vinviden som uddannet sommelier.

Ønsker man specialøl til sit event, så er har huset også sin egen ølbrygger, som kan berige selskabet med unikke øl og spændende øl.

  • Vores private selskaber kan afholdes i tidsrummet fra kl. 18.00 til kl. 24.00 - et samlet 6 timers total-arrangement i husets koncept afpasset efter årstiden i menuen.
  • Minimum 20 couverter (ikke inkl. børn under 12) - maks. 30 gæster.
  • Læs mere om det unikke mad- og vinkoncept, som vi tilbyder private selskaber HER
  • Find flere informationer om at afholde eget selskab i Hørning Huset HER

Når man har booket sit selskab hos os, får man ingen mystiske ekstra regninger: Tjenere, kokke, er ligesom servietter, stearinlys, duge, blomster i vase, brød i kurve, postevand i flasker og rengøring er inklusiv i et totalarrangement hos os. Der er kun yderligere omkostninger på ekstra drikkevarer - der så afregnes efter forbrug - hvis dette ønskes ud over de 6 glas vin, der er udvalgt til menuen.

Kontakt os for nærmere oplysninger

Vil du holde dit selskab i vores loungelokale med gårdhaven og er du indforstået med vores middags- og vinkoncept, så kontakt os gerne på telefon 22 16 25 16 eller 60 12 60 99.

Du er også velkommen til at sende en mail til info@horninghuset.dk​, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

​Peter & Annette Hørning

// Hørning Huset

Fuldstændig fantastisk nytårsmiddag med den lækreste vinmenu til.


Tak!

Fantastisk nytårsmiddag

Jette Dam

Vi fik de bedste frikadeller med god salat og dejlig sauce.


Tusinde tak for god mad!

Virkelig god mad

Karen Gleisner

Super dejligt, og virkelig velsmagende aftensmad / take away
​- og så til en god pris!

Der var ovenikøbet en lille ekstra overraskelse med i posen - en dejlig salat.


Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

Velsmagende aftensmad

Tina Sejr Ditlevsen

​- Altid nye og spændende tilt​ag og arrangementer i Hørning Huset

Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Om firmaet

Multiarenaen Hørning Huset drives af ægteparret Peter og Annette Hørning og er et aktivitetshus og vinhus på Amager,- sammen men danseskolen, yoga og hygge i café Fru Hørning.

Til vores events med vinsmagninger/ ølsmagninger med middag, er vi passioneret og inspireret af det danske, franske og spanske køkken, hvor vi lægger vægt på den gode smag med kvalitet.

I vores smukke lounge har du mulighed for at afholde en skøn fest eller deltage i forskellige events, hvor der lægges vægt på luksus, hygge og storytelling og hvor man føler sig velkommen som i et privat hjem.. 

CVR: 27896782

smiley

black-facebook-box-fill  black-instagram-fill

Kontakt os i dag!

Telefon​

Mobil​

Hverdage mellem 08.00 - 20.00

Du kan også kontakte os på mail: info@horninghuset.dk