Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

​Selskabslokale og lounge med hyggelig aflukket gårdhave

Velkommen til Hørning Husets lounge, hvor der er fokus på luksus og hvor man har stedet for sig selv, hvis man ønsker at booke vores selskabskoncept til en fest.

Det er uden tvivl Amagers hyggeligste rammer i en smuk palævilla og i Hørning Huset kommer kunden og den høje kvalitet altid i første række, når man booker sit private event. Vi værner om privatliv og diskretion.

Vores selskabslokale er tæt på city og nemt at tilgå fra hovedgaden Amagerbrogade.

​Vi har lavet et koncept, som er et total-arrangement, hvis du kunne tænke dig at afholde din fødselsdag, din familiemiddag, dit bryllup, en mærkedag eller andet hos os, uden der er andre gæster eller forstyrrelser i tilstødende lokaler.

Man har til sit private selskab selskabslokalet i Hørning Huset med den tilhørende gårdhave med de levende lys, blomster og stemning for sig selv - i unikke lokaler, hvor gæsterne hurtigt føler sig hjemme - og man kan være sig selv.

De praktiske gøremål og alle detaljerne kan trygt overlades til os og vi sørger for, at dit selskab bliver arrangeret efter aftale, ønsker og forventninger.

​Vi har de sidste 20 år afholdt masser af selskaber i huset med værtspar, der ønskede at benytte husets fine lokale samt den overdækkede, stemningsfulde gårdhave til deres private fest, da husets chefkok er kendt for sin passion for mad og ikke mindst sin vinviden som uddannet sommelier.

"En af livets store øjeblikke er, hvor man kan samle venner, familie, bekendte og kolleger til en festlig lejlighed i hyggelige omgivelser.

​Prisen for et privat selskab er lidt højere end hos øvrige steder på Amager, da du her får mulighed for at afholde dit eget event i helt unikke omgivelser i en 100 år gammel palævilla, hvor det professionelle går hånd i hånd med det familiære.​​ Se konceptet her.

​Der er kun fokus på dit selskab og maden er lavet af professionelle kokke og vinene udvalgt af husets chefkok og uddannet sommerlier Peter Hørning.

Ønsker man specialøl til sit event, så er har huset også sin egen ølbrygger, som kan berige selskabet med unikke øl og spændende øl. Øllet er fra Sharktor Brewing i Hørning Huset.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og et privat selskab er i den luksuriøse ende, hvor al mad serveres på Royal Copenhagen og Chic Antique.

"Kvalitet, vin- og ølviden samt imødekommenhed og det personlige præg i huset går hånd i hånd med det professionelle, hvor detaljerne ikke er overladt til tilfældigheder.

Hørning Huset er åbent for private selskaber i månederne oktober, november, januar, februar og marts.

​Som gæst og arrangør af egen fest i Hørning Huset, får du ikke kun stillet selskabslokalet/loungen og gårdhaven samt servering til rådighed. Du vil selv som vært kunne slappe af og være gæst til egen fest.

- Læs mere om det unikke mad- og vinkoncept, som vi tilbyder private selskaber her.

- Se husets øvrige middags-/ vinevents med de nyeste datoer for en hyggelig aften i byen her (siden opdateres løbende.)

Fuldstændig fantastisk nytårsmiddag med den lækreste vinmenu til.


Tak!

Fantastisk nytårsmiddag

Jette Dam

Vi fik de bedste frikadeller med god salat og dejlig sauce.


Tusinde tak for god mad!

Virkelig god mad

Karen Gleisner

Super dejligt, og virkelig velsmagende aftensmad / take away
​- og så til en god pris!

Der var ovenikøbet en lille ekstra overraskelse med i posen - en dejlig salat.


Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

Velsmagende aftensmad

Tina Sejr Ditlevsen

​- Altid nye og spændende tilt​ag og arrangementer i Hørning Huset

Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Om firmaet

Multiarenaen Hørning Huset drives af ægteparret Peter og Annette Hørning og er et aktivitetshus og vinhus på Amager,- sammen men danseskolen, yoga og hygge i café Fru Hørning.

Til vores events med vinsmagninger/ ølsmagninger med middag, er vi passioneret og inspireret af det danske, franske og spanske køkken, hvor vi lægger vægt på den gode smag med kvalitet.

I vores smukke lounge har du mulighed for at afholde en skøn fest eller deltage i forskellige events, hvor der lægges vægt på luksus, hygge og storytelling og hvor man føler sig velkommen som i et privat hjem.. 

CVR: 27896782

smiley

black-facebook-box-fill  black-instagram-fill

Kontakt os i dag!

Telefon​

Mobil​

Hverdage mellem 08.00 - 20.00

Du kan også kontakte os på mail: info@horninghuset.dk