Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Spiritualitet i Hørning Huset med Women's Club (læs mere her)

Annette Hørning - sammen med Natassia H. Roseweed - er ansigtet bag alle de spirituelle events i Hørning Huset:

Spiritualitet i Hørning Huset handler om at tage de gode valg for en selv,- at mærke efter og have bevidsthed ind i at søge lykke, dyrke de sunde, nærende relationer, opfinde spændende oplevelser selv og at balancere livet på bedste vis.

Når man øver sig - i en travl verden, som går meget, meget hurtigt - i at være i det kreative felt og søge inspiration hele tiden med et nysgerrigt sind, så man kan være tilstede i livet - så man er i tråd med sin ånd ligesom sin bevidsthed. Derfra kan man dele ud og være noget for andre. I kontakten med det, kan man mærke, at det ikke er rigtigt kun at overleve livet, men at livet skal leves HER og NU.

Begrebet spiritualitet har vundet meget frem i de senere årtier, men der findes ikke nogen alment accepteret definition af, hvad ordet dækker over. I denne Women's Club forbindes begrebet spiritualitet ikke med religion, men med tanke, bevidsthed, kreativitet, sensualitet og opmærksomhed på at navigere fra hjertet samt en sansning om, at der er mere mellem himmel og jord, end øjet kan se.

Natassia & Annette er tilbage på den spirituelle scene - nu endnu stærkere - hvor deres livsmotto er: "Celebrating life" med fysisk medieskab og spiritualitet.

​Denne Women's Club er anderledes end andre fælleskaber - som du måske har mødt med spiritualitet eller med bevidste kvinder - da ANNATTA soulsister er baseret på fysisk manifestation og derfra - uden frygt - at finde hjem i sig selv. Vi har 3 smukke steder, som vi vil sprede os over: Hørning Huset på Amager og Villa Hørning i Malagas bjerge samt Lykkedal retreat i Nordsjælland.

Afsættet i dette fællesskab er fra Natassia's og Annette's egne oplevelser med fysisk manifestation, hvor de baserer deres viden og indsigt på mere end bare læste bøger og studier, men fra livserfaringer og ikke mindst hands on training. 

Selvom de er henholdsvis forsker og iværksætter/ forretningskvinde, så har de også en side, som de tør stå ved og bruge til at inspirere andre kvinder, der er klar og bevidste, til at åbne op og begynde at huske samt tage de gode valg til det gode kvindeliv,- kvindeliv som ikke kun består af drømme, men som kan manifestere sig i virkeligheden.

​At være med til et spirituelt event i Annatta Women's Club er ikke kedeligt. Annette og Natassia har en masse erfaring indenfor den spirituelle genre med intuition, kropsbevidshed, klarsyn og det fysiske medieskab - de siger:

"Vi lever kun en gang i denne her version – uanset hvad man tror på – så hvorfor ikke være i kærlighed og øve sig i at være bevidst og styre retning i at have det bedste liv og den bedste version i livet og øve sig i ikke at være i frygt eller offerrolle men i kaptajnsædet? De forskellige spirituelle events i ANNATTA soulsister Women's Club kan hjælpe dig på vej og vise lys ind i den bedste version af dig og dine potentialer?"

Er du kvinde, nysgerrig og vil læse mere samt trænger til at få nogle spændende, spirituelle oplevelser og at være med i et noget anderledes kvinde-fællesskab, så kom med i gruppen på facebook her.

Fuldstændig fantastisk nytårsmiddag med den lækreste vinmenu til.


Tak!

Fantastisk nytårsmiddag

Jette Dam

Vi fik de bedste frikadeller med god salat og dejlig sauce.


Tusinde tak for god mad!

Virkelig god mad

Karen Gleisner

Super dejligt, og virkelig velsmagende aftensmad / take away
​- og så til en god pris!

Der var ovenikøbet en lille ekstra overraskelse med i posen - en dejlig salat.


Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

Velsmagende aftensmad

Tina Sejr Ditlevsen

​- Altid nye og spændende tilt​ag og arrangementer i Hørning Huset

Danmarksmester 2017
​Vin blindsmagning

Egen import af
​Tysk, Spansk vin & champagne

Middage med
​øl- & vinsmagninger

Om firmaet

Multiarenaen Hørning Huset drives af ægteparret Peter og Annette Hørning og er et aktivitetshus og vinhus på Amager,- sammen men danseskolen, yoga og hygge i café Fru Hørning.

Til vores events med vinsmagninger/ ølsmagninger med middag, er vi passioneret og inspireret af det danske, franske og spanske køkken, hvor vi lægger vægt på den gode smag med kvalitet.

I vores smukke lounge har du mulighed for at afholde en skøn fest eller deltage i forskellige events, hvor der lægges vægt på luksus, hygge og storytelling og hvor man føler sig velkommen som i et privat hjem.. 

CVR: 27896782

smiley

black-facebook-box-fill  black-instagram-fill

Kontakt os i dag!

Telefon​

Mobil​

Hverdage mellem 08.00 - 20.00

Du kan også kontakte os på mail: info@horninghuset.dk