Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af amerikansk & tysk vin +champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

Covid-19 og Hørning Husets forholdsregler
Vi ønsker at vores gæster til vinevents og i Women's Club skal føle sig velkomne og trygge.
Læs hele nyheden
NYT!! Take away og skønne vine.
Take away med simremad og luksuøse middagsretter samt en masse skøn vin fra Hørning Huset.
Læs hele nyheden
NYT!!! Eksklusive musikevents i Hørning Huset
Nu inviteres du ind til luksus og eksklusive intimkoncerter med anerkendte musikere i den smukkeste dansesal, hvor vi har taget højde for alle Covid-19 restriktioner.
Læs hele nyheden
SPIRITUALITET af Annette Hørning
I Hørning Huset er der skam også liv mellem væggene, da Annette Sahara Hørning har 'hvad øjet kke ser' på programmet.
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden

​Selskabslokale med hyggelig aflukket gårdhave

Velkommen til Hørning Husets selskabslokale. Det er uden tvivl Amagers hyggeligste selskabslokale. Hos Hørning Mad & Vin kommer kunden og den høje kvalitet altid i første række i et noget anderledes hus - som også kaldes et vinhus og en multiarena.

Alle konfirmationer er aflyst frem til pinsen. Vi har åbent for nye datoer i efteråret. Alle normale events i Hørning Huset er udskudt:

NYT!

​På grund af Coronavirus, anbefalinger og påbud har vi udskudt alle vores events, men har NYE tanker og nu TAKE AWAY med mad lavet helt fra bunden:


Da vi mærker vores mange loyale stamkunders ønske om at bakke op om Hørning Huset i disse dage, kommer her 2 måder, hvorpå du konkret kan hjælpe os:

1. Købe Take away – som er skøn, veltilberedt HVERDAGSMAD (som vi ved børnene elsker)
2 . Købe husets særlige udvalgte VINE, som er importeret fra små producenter i Europa (som mange har nydt i huset)

Både TAKE AWAY og VINE udbringes GRATIS til dig i lokalområdet. SE det nye tiltag her med i webshoppen: https://horninghouse.dk/take-away/

Følg Hørning Huset på Facebook tæt for at se udviklingen og den skønne, sunde hjemmelavet mad, du kan tage hjem til dine kære, når du selv ønsker en fridag fra madlavningens tegn med hele familien hjemme.

Vores filosofi med Hørning Huset og Hørning Dans i huset her har altid været at dele det, som vi kan og har - så nu er det muligt at smage kokkens gode mad lavet fra bunden hjemme hos dig selv.

Vi håber, at du vil støtte os og købe lokalt, for som de sagde i radioen en dag: Sammen er vi stærke - men hver for sig.

Vi takker og håber på det bedste for jer og jeres familier.
Hilser fra
Peter & Annette Sahara Hørning

_____________________

Vores selskabslokale med den tilhørende gårdhave har personlighed og her føler gæsterne sig hurtigt hjemme.

Imødekommenhed er i fokus og det personlige præg i huset går hånd i hånd med det professionelle, hvor detaljerne ikke er overladt til tilfældigheder. Vi har de sidste 15 år afholdt masser af selskaber i huset med værtspar, der ønskede at benytte husets fine lounge med den tilhørende overdækkede gårdhave.

Festarrangementerne i Hørning Husets selskabslokale er typiske: Bryllup, konfirmation, fødselsdag, firmamiddag, barnedåb m.v. Vores loungelokale er beliggende på Amager, men vi har også mange besøgende fra Sundby og København og særligt fra:

 • Tårnby
 • ​​Kastrup
 • ​​Amagerbro
 • ​​Amagerbrogade
 • ​​København S

​​

"En af livets store øjeblikke er, hvor man kan samle venner, familie, bekendte og kolleger til en festlig lejlighed. For mange mennesker er der mere arbejde end fest i forbindelse med afholdelsen af et særligt arrangement."

Lad os stå for det hele

Vi laver kun total-arrangementer, hvor kok og sommelier Peter Hørning, står for det hele. Man kan ikke kun 'leje' lokalerne eller medbringe egne drikkevarer, mad, kager m.v. Et selskabsarrangement starter typisk fra 750 dkk​. pr couvert.

 • Se forskellige priser HER
 • Se spisekortet HER
 • Se priser på drikkevarer HER

Som gæst og arrangør af egen fest i Hørning Huset, får du ikke kun stillet selskabslokale og servering til rådighed. Du vil selv som vært kunne slappe af og være gæst til egen fest.

De praktiske gøremål og alle detaljerne overlades trygt til os og vi sørger for, at festen bliver arrangeret efter aftale, ønsker og forventninger. Maden laves fra bunden og kokken i Hørning Huset er kendt for sine saucer, sin mad og ikke mindst sin vinviden som uddannet sommelier.

 • Vi har bevilling til kl. 02.00.
 • Minimum 25 couverter (ikke inkl. børn under 12) - maks. 40 gæster.
 • Vores selskaber er 7 timers arrangementer. Disse kan selvfølgelig forlænges. Læs mere HER.

Når man har booket sit selskab hos os, får man ingen mystiske ekstra regninger: Servietter, stearinlys, duge, blomster i vase, brød i kurve, postevand i flasker og rengøring er inklusiv i et arrangement.

Loungelokalet på Amager med den tilhørende lukkede gårdhave er et anderledes sted at afholde sit selskab. Det finde ikke meget hyggeligere andre steder og man har stedet helt for sig selv.

Arrangøren af alle selskaber er kok og sommelier Peter Hørning, indehaver af Hørning Huset. Forfatter til kogebogen "Kokken & Kærligheden"​. Udover at betjene sine kunder, giver han også sin vinviden og kogekunst videre i sine madlavningsworkshops.

Kontakt os for nærmere oplysninger

Vil du holde dit næste arrangement i vores loungelokale? Kontakt os i dag på telefon 22 16 25 16 eller 60 12 60 99. Du er også velkommen til at sende en mail til info@horninghuset.dk​, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

// Hørning Huset