Følg os på Facebook:

​ Danmarksmester 2017 i Vin blindsmagning

​  Egen import af amerikansk & tysk vin +champagne

✓  Dansk, fransk & italiensk inspireret gourmet mad

NYT!!! Eksklusive musikevents i Hørning Huset
Nu inviteres du ind til luksus og eksklusive intimkoncerter med anerkendte musikere i den smukkeste dansesal.
Læs hele nyheden
FOLKEKØKKEN i Hørning Husets smukke lounge
Hver torsdag i nævnte uger finder du hjemmelavet HUSMANDSKOST, som du kender det! Se det spændende program her:
Læs hele nyheden
NU er den her: WINEMAKER'S DINNER
Det er DIN helt unikke mulighed for at få en på opleveren... Der kommer fint besøg til byen! OG vi fejrer at Hørning Huset bliver 100 år.
Læs hele nyheden
MASSER AF EVENTS
I Hørning Huset via den spændende webshop Anath.dk finder du netop dine muligheder for glæde med events indenfor SELVFORKÆLELSE
Læs hele nyheden
Nr. 1 i DM i blindsmagning
Teamet 'Hørning Mad og Vin' løb med sejren d. 7. maj 2017
Læs hele nyheden
Spørgsmål og informationer
Hørning Huset har mange forskellige arrangementer - og måske kan du ikke altid lige finde det, du søger?
Læs hele nyheden
Nyhedsbrevet fra Hørning Huset
Med Hørning Husets nyhedsbrev får du informationer om de kommende begivenheder i huset.
Læs hele nyheden
PRESSEMEDDELELSE
"Kokken & Kærligheden" Kogebogen om livet - som ikke helt er set før...
Læs hele nyheden
Frække fredag - Vinsmagning og gourmetmiddag
Nye gode vinsmagninger med et strejf af fredagshygge, god stemning, 8 vine, middag - kun i skæret fra stearinlys. Det er den ypperste kæresteaften eller venindeaften, hvor selvforkælelse og luksus er i total i fokus.
Læs hele nyheden

​Selskabslokale med hyggelig aflukket gårdhave

Velkommen til Hørning Husets selskabslokale. Det er uden tvivl Amagers hyggeligste selskabslokale. Hos Hørning Mad & Vin kommer kunden og den høje kvalitet altid i første række i et noget anderledes hus - som også kaldes et vinhus og en multiarena.

Vores selskabslokale med den tilhørende gårdhave har personlighed og her føler gæsterne sig hurtigt hjemme.

Imødekommenhed er i fokus og det personlige præg i huset går hånd i hånd med det professionelle, hvor detaljerne ikke er overladt til tilfældigheder. Vi har de sidste 15 år afholdt masser af selskaber i huset med værtspar, der ønskede at benytte husets fine lounge med den tilhørende overdækkede gårdhave.

Festarrangementerne i Hørning Husets selskabslokale er typiske: Bryllup, konfirmation, fødselsdag, firmamiddag, barnedåb m.v. Vores loungelokale er beliggende på Amager, men vi har også mange besøgende fra Sundby og København og særligt fra:

 • Tårnby
 • ​​Kastrup
 • ​​Amagerbro
 • ​​Amagerbrogade
 • ​​København S

​​

"En af livets store øjeblikke er, hvor man kan samle venner, familie, bekendte og kolleger til en festlig lejlighed. For mange mennesker er der mere arbejde end fest i forbindelse med afholdelsen af et særligt arrangement."

Lad os stå for det hele

Vi laver kun total-arrangementer, hvor kok og sommelier Peter Hørning, står for det hele. Man kan ikke kun 'leje' lokalerne eller medbringe egne drikkevarer, mad, kager m.v. Et selskabsarrangement starter typisk fra 600 kr​. pr couvert.

 • Se forkskellige priser HER
 • Se spisekortet HER
 • Se priser på drikkevarer HE

Som gæst og arrangør af egen fest i Hørning Huset, får du ikke kun stillet selskabslokale og servering til rådighed. Du vil selv som vært kunne slappe af og være gæst til egen fest.

De praktiske gøremål og alle detaljerne overlades trygt til os og vi sørger for, at festen bliver arrangeret efter aftale, ønsker og forventninger. Maden laves fra bunden og kokken i Hørning Huset er kendt for sine saucer, sin mad og ikke mindst sin vinviden som uddannet sommelier.

 • Vi har bevilling til kl. 02.00.
 • Minimum 25 couverter (ikke inkl. børn under 12)
 • Vores selskaber er 7 timers arrangementer. Disse kan selvfølgelig forlænges. Læs mere HER.

Når man har booket sit selskab hos os, får man ingen mystiske ekstra regninger: Servietter, stearinlys, duge, blomster i vase, brød i kurve, postevand i flasker og rengøring er inklusiv i et arrangement.

Loungelokalet på Amager med den tilhørende lukkede gårdhave er et anderledes sted at afholde sit selskab. Det finde ikke meget hyggeligere andre steder og man har stedet for sig selv. Arrangøren er kok og sommelier Peter Hørning, indehaver af Hørning Huset. Forfatter til kogebogen "Kokken & Kærligheden"​.

Kontakt os for nærmere oplysninger

Vil du holde dit næste arrangement i vores loungelokale? Kontakt os i dag på telefon 22 16 25 16 eller 60 12 60 99. Du er også velkommen til at sende en mail til info@horninghuset.dk​, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

// Hørning Huset